Frans Duijts flipt en wordt in de boeien geslagen door de politie

Achter de schermen van een recent concert werd Frans Duijts plotseling geconfronteerd met een opmerkelijke situatie. Frans werd namelijk gearresteerd. Was het een geval van te veel drank of agressie? Nee, de reden bleek verrassender dan verwacht waarom Frans in de boeien werd geslagen.

Het incident vond plaats backstage van een optreden, waar Frans zich klaarmaakte om zijn fans te vermaken. Plotseling sloeg een agent Frans in de boeien en hij gilden het uit dat het pijn deed.

Was het Frans’ stemgeluid dat zo erbarmelijk vals was dat de politie ingreep om het publiek te beschermen tegen gehoorschade? Het leek er inderdaad op of de politie met de beste bedoelingen de concertgangers wilde behoeden voor een marteling van valse noten. In het filmpje hieronder, is te zien hoe Frans het onderspit moet delven als de boeien van de agent eraan te pas komen.

Bekijk hieronder het filmpje:

Deel deze juice!

Geschreven door Utopia fan

Utopia Fan is een ervaren journalist die graag de mankementen en gebreken van bekende Nederlanders onthult. Want hé uiteindelijk zijn we allemaal mensen.

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties