Leontine Borsato maakt heftige doodssmak en belandt in het ziekenhuis

Een onverwachte wending in het leven van Leontine! In een recent Instagram-filmpje laat de bekende presentatrice haar volgers verbijsterd achter wanneer ze enthousiast een pakketje opent van niemand minder dan Romy Monteiro. Maar wat direct de aandacht trekt, is het gips om haar arm. Met een mysterieuze glimlach onthult ze het nieuws: “Ja, even terzijde, ik heb mijn pols gebroken.”

Leontine toont dapper haar ingepakte arm aan de camera, terwijl ze nog steeds haar hand kan bewegen. Ze houdt de oorzaak van haar ongelukkige breuk echter angstvallig geheim, waardoor de speculaties in volle gang zijn.

Maar er is meer! Onlangs kwam het schokkende nieuws naar buiten dat Leontine en haar ex-man Marco elkaar in het geheim ontmoeten. Een opmerkzame fotograaf van Story wist Marco te betrappen bij het huis van Leontine. Op de gepubliceerde foto’s is duidelijk te zien hoe Marco’s glanzende Porsche Taycan geparkeerd staat op de oprit van haar huurwoning.

Insiders melden dat dit niet het eerste ‘geheime afspraakje’ is tussen Leontine en Marco. Er wordt gefluisterd dat er mogelijk een hereniging op komst is. Zal de vonk tussen dit voormalige showbizzkoppel opnieuw overspringen?

Deel deze juice!

Geschreven door Utopia fan

Utopia Fan is een ervaren journalist die graag de mankementen en gebreken van bekende Nederlanders onthult. Want hé uiteindelijk zijn we allemaal mensen.

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties