Maxime Meiland haalt genadeloos uit naar Monique Westenberg

De geruchtenmolen draait weer op volle toeren nu Maxime Meiland haar ongezouten mening heeft gegeven over de hereniging van Monique Westenberg en André Hazes. In een interview met de Weekend liet Maxime weten dat ze totaal niet begrijpt waarom Monique terug is bij André.

Terwijl half Nederland zijn bedenkingen heeft, lijkt Monique hoop te putten uit het idee dat “het wel goed zal komen en dat André zijn oude streken achter zich zal laten,” aldus Maxime. Maar deze redenering kan Maxime niet volgen. “Je moet toch een grens stellen en voor jezelf opkomen als iets te ver gaat? Ik begrijp echt helemaal niets van Monique’s keuze.”

Ook haar moeder, Erica Meiland, heeft eerder al haar zorgen geuit over de hereniging. Ze noemt het een groot risico en wijst op de turbulente jeugd van André en het mogelijke erfelijke gen van zijn vader. “Van iemand houden is één ding, maar als die persoon je keer op keer vernedert en slecht behandelt, is er geen sprake van echte liefde. Monique verdient beter en moet haar eigen pad kiezen,” aldus een bezorgde Erica.

Met deze duidelijke woorden laten Maxime en Erica geen spaan heel van de hereniging tussen Monique en André. Het is afwachten hoe dit liefdesdrama zich verder zal ontvouwen,

Deel deze juice!

Geschreven door Utopia fan

Utopia Fan is een ervaren journalist die graag de mankementen en gebreken van bekende Nederlanders onthult. Want hé uiteindelijk zijn we allemaal mensen.

Abonneer
Laat het weten als er
3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

ik snap niet waar die gekke meilandjes het verdaan halen zelf zijn e zo dom als een deurbel maxim is de domste van de klas stom wijf

Maxime, jouw Leroy valt op mannen. Andre Hazes jr heeft een nieuwe passie, gelezen in een boek. Kijk maar uit dat die twee niet samen ergens op een parkeerplaats hun passie gaan uitvoeren.

En dat zegt Maxime die getrouwd is met Leroy. Die nog uit de kast moet komen zonder snel moet wegrennen bij die kopie van haar vader .