Prinses Amalia kan het niet uitstaan dat Eloise alle aandacht krijgt

Het lijkt erop dat er zich een koninklijke vete afspeelt tussen Prinses Amalia en haar nichtje Eloise. Achter de schermen van de koninklijke familie blijkt er sprake te zijn van een kille rivaliteit en intense jaloezie.

Voordat Prinses Amalia haar toevlucht zocht in Huis ten Bosch vanwege bedreigingen, leidde ze een avontuurlijk studentenleven in de bruisende hoofdstad. Eén van haar favoriete plekken was een trendy kroeg in de buurt van De Pijp, waar ze vaak te vinden was. Het toeval wilde dat deze kroeg ook de vaste stamkroeg van Eloise was, wat tot pijnlijke confrontaties leidde.

De eigenaar van de kroeg verklapt schokkende details over hun gespannen ontmoetingen. “Ze zijn vaak op dezelfde avonden hier, maar vermijden elkaar zorgvuldig”, onthult de eigenaar. “Er is absoluut geen sprake van vriendelijkheid of zelfs maar een begroeting. Het is overduidelijk dat ze elkaar niet kunnen luchten of zien.”

De vraag die op ieders lippen brandt, is waarom er zoveel wrijving is tussen deze twee jonge royals. Hoewel de exacte reden niet bekend is wordt er gesuggereerd dat Prinses Amalia jaloers zou zijn op de ongeremde persoonlijkheid van haar nichtje Eloise, die erom bekend staat altijd haar mond open te trekken en ongezouten haar mening te geven. Dit vormt een schril contrast met Amalia, die gewend is aan een omgeving waarin tegenspraak nauwelijks voorkomt, behalve van haar ouders.

Hoe zal deze koninklijke rivaliteit zich verder ontwikkelen? Zullen Amalia en Eloise ooit hun verschillen kunnen overbruggen en een vredige band kunnen opbouwen? Of zal de rivaliteit alleen maar verder escaleren?

Deel deze juice!

Geschreven door Utopia fan

Utopia Fan is een ervaren journalist die graag de mankementen en gebreken van bekende Nederlanders onthult. Want hé uiteindelijk zijn we allemaal mensen.

Abonneer
Laat het weten als er
3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Als Amalia het karakter van haar oma en haar vader heeft, zou me dat niets verbazen.

Amalia is lekke takken trol en is over het paard getiteld trol en kan alleen maar denke dat zij koningin wordt maar niet de mijne ga naar Spanje toe lekker rustig hier

Beste WC Pkt, wat ben jij toch een zielig persoon. Met je walgelijk commentaar. Of heet je toevallig Pol Pot?