Nicol Kremers moet zelf ook voor de rechter verschijnen voor bizarre zaak

Een nacht vol horror op 5 maart heeft Nicolleke haar vriendin in een levensgevaarlijke situatie gebracht. De auto van haar beste vriendin werd volledig verwoest in een vreselijk eenzijdig ongeluk.

Het mysterie blijft hangen over hoe deze ramp kon gebeuren. Maar één ding is zeker: het voertuig werd totaal vernield en naar verluidt is er die bewuste nacht een rijbewijs ingenomen.

Vandaag kwam er eindelijk een update over deze zaak. Het Openbaar Ministerie heeft namelijk besloten om tot vervolging over te gaan. Ondanks deze ontwikkeling houdt Nicolleke haar lippen stijf op elkaar. Haar management weigert elk commentaar en bevestigt noch ontkent het verhaal.

Nicol zal dus straks een abonnement hebben bij de rechtbank. Want er loopt ook nog een rechtszaak tegen haar ex Peter Gillis waar zij het slachtoffer is. Laatst werd bekend dat Nicol inmiddels tien keer aangifte heeft gedaan tegen Peter wegens mishandeling en bedreiging. Als de rechter Peter veroordeeld dan zal Peter voor een tijdje achter de tralies verdwijnen.

Deel deze juice!

Geschreven door Utopia fan

Utopia Fan is een ervaren journalist die graag de mankementen en gebreken van bekende Nederlanders onthult. Want hé uiteindelijk zijn we allemaal mensen.

Abonneer
Laat het weten als er
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Zorg maar dat nicol ook niet de bak indraait en augustus petertke tegen komt in de bajes anders wordt er weer flink gehatseflatst

Goed dat ze bij dat 🐽 varken van een Gilles weg is.
Nicole is helemaal aan het ontsporen.
Dat ze maar aan haar kinderen denkt, die moeten bij haar op één komen te staan , die hebben al zoveel mee gemaakt.
Zielig voor hen hoor.