Schaamteloos: ondeugende Jutta Leerdam laat veel te veel zien

Het lijkt erop dat schaatskampioene Jutta Leerdam haar prioriteiten even opzij zet voor haar beruchte vriendje Jake Paul. De laatste tijd plaatst ze alleen maar ondeugende foto’s die haar sponsoren niet bepaald blij maken. Misschien wordt het tijd voor haar om een OnlyFans-account te overwegen. Maar dat is nog niet alles, want Jutta is nu naar Puerto Rico gereisd en verblijft in de weelderige miljoenenvilla van haar extravagante vriendje Jake Paul. Terwijl de bokser zich voorbereidt op een epische 10-ronde wedstrijd tegen Nate Diaz, geniet Jutta alvast van een duik in het zwembad waarbij we haar achterwerk lang en breed kunnen bewonderen.

Op de foto zien we Jutta breed lachend poseren op een opblaasbaar speeltje, gehuld in een opvallend zwart badpak. Het is overduidelijk dat de jaren van trainen haar achterwerk in topvorm hebben gebracht.

Terwijl Jutta geniet van haar luxueuze uitje met Jake Paul, beginnen haar sponsoren zich zorgen te maken. De ondeugende foto’s die ze de laatste tijd post, passen niet bepaald binnen het keurige imago dat ze hebben opgebouwd. Merken die haar ondersteunen, vragen zich af of ze nog wel achter haar kunnen staan nu ze zo openlijk haar wilde kant laat zien. Het lijkt erop dat Jutta haar carrière op het spel zet voor de liefde.

Met haar gedurfde foto’s en wilde levensstijl zou het zomaar kunnen dat Jutta Leerdam beter af is op een ander platform dan Instagram. De opkomst van OnlyFans heeft talloze beroemdheden in staat gesteld om hun volgers een intiemere kant van zichzelf te laten zien. Zou Jutta een OnlyFans-account overwegen om haar fans op een andere manier te betrekken?

Hieronder de foto’s:

Deel deze juice!

Geschreven door Utopia fan

Utopia Fan is een ervaren journalist die graag de mankementen en gebreken van bekende Nederlanders onthult. Want hé uiteindelijk zijn we allemaal mensen.

Abonneer
Laat het weten als er
4 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Denk dat het tijd gaat worden dat ze heel snel verhuisd naar zijn huis en dat de sponsors hier zeggen, kies maar een andere baan, we zijn klaar met jou en je infantiele gedrag.

Mooie foto’s toch,zou willen dat ik zo fotogeniek was

Ze is zo plat als een dubbeltje dus zoveel kan zj niet laten zien.
Zo zielig zo vol van jezekf en maar selfies maken. Hoe oppervlakkig!🙄😜😉

Ik vind het een mooie meid, in deze tijd is het modern om er zo, wat kleding e.d. uit te zien. Dit is geen “erge ” foto. Ze is jong dus ze kan het nog !!!