Trijntje Oosterhuis liegt en bedriegt en belazert de boel

Het lijkt erop dat zelfs bekende sterren niet vies zijn van een beetje zakelijk opportunisme. Trijntje Oosterhuis, de bekende zangeres, besloot haar kledingkast grondig op te ruimen en de items online te verkopen. Een lovenswaardige poging om duurzaam te zijn, zou je denken. Maar al snel werd duidelijk dat er iets duisters gaande was.

Op Instagram kondigde Trijntje vol enthousiasme aan: “Om 17 uur gaan we los! Kleurige zomeritems te koop bij Trijntjecloset. Ga snel naar de website en shop till you drop!” De prijzen waren echter allesbehalve mild. Een geel-zwarte jurk werd aangeboden voor maar liefst 500 euro, terwijl een simpele witte blouse de kopers maar liefst 300 euro zou kosten. Het leek erop dat Trijntje flink wilde cashen met haar oude kleding.

Maar toen sloeg het noodlot toe. Een kledingwinkel, Panter Store genaamd, reageerde op Trijntje’s post en was verre van blij. Het bedrijf onthulde dat ze Trijntje gratis kleding hadden gegeven ter waarde van meer dan 1500 euro in ruil voor een ‘samenwerking’. Maar in plaats van de afgesproken promotie voor de winkel, werd hun kleding nu te koop aangeboden in Trijntje’s online winkel. Een regelrechte schending van het vertrouwen en de overeenkomst.

De onthullingen werden gedaan door een juice kanaal. Ze namen contact op met Panter Store en kregen een exclusieve verklaring: “We hebben het hele verhaal van de winkel te horen gekregen. Trijntje Oosterhuis heeft ons de kledingwinkel keer op keer gevraagd om samen te werken. Ze heeft voor 1500 euro aan kleding uitgezocht, die ze zou dragen tijdens het programma ‘Het Perfecte Plaatje’ en waarvoor ze ons zou taggen. Maar tot onze verbazing is Trijntje niet alleen haar beloftes niet nagekomen, ze heeft ook andere bedrijven genoemd en ons slechts twee keer getagd. Dit is verre van netjes.”

Natuurlijk probeerde Trijntje haar reputatie te redden met een excuus. Ze beweerde dat de opbrengst van de kledingverkoop naar ‘een goed doel’ ging, maar er werd niet vermeld welk goed doel dit precies was. Dit roept de vraag op of Trijntje simpelweg haar eigen hachje probeert te redden nu ze betrapt is op haar bedrog.

Deel deze juice!

Geschreven door Utopia fan

Utopia Fan is een ervaren journalist die graag de mankementen en gebreken van bekende Nederlanders onthult. Want hé uiteindelijk zijn we allemaal mensen.

Abonneer
Laat het weten als er
3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

DAT doet ze altijd al die heks en denk intilgent is maar werkelijk heid is zei een domme koe en heeft kop als een zwijntje

Noemenswaardig om iemand een domme koe te noemen met een dergelijke (schrijf)taalvaardigheid.

denk = denkt
intilgent = intelligent
zei = zij
heeft kop = heeft een kop

Dit zijn geen typefouten maar gebrek aan kennis.

Je vergeet: werkelijk heid = werkelijkheid