Monique Westenberg had herpes op eerste date met André Hazes

Het lijkt erop dat de spanningen tussen Yvonne Coldeweijer en het bekende koppel André Hazes en Monique Westenberg tot het kookpunt zijn gestegen. Nadat Monique een heel emotioneel bericht plaatste op Instagram waarin ze openhartig sprak over haar relatie met André, kon Yvonne het niet laten om genadeloos uit te halen. Via Instagram deelde ze haar ongezouten mening: “Jullie zijn net herpes.”

Monique besloot om haar liefdesverhaal met André uit de doeken te doen op sociale media, wat met gemengde reacties werd ontvangen. Velen waren al kritisch over de manier waarop alles is verlopen in hun relatie, en nu zorgt Monique’s kleffe tekst ervoor dat ze nog meer kritiek te verduren krijgt. Met deze openbare vertoning wil Monique de wereld laten zien dat André Hazes helemaal van haar is.

Het is geen geheim dat Yvonne Coldeweijer geen fan is van het beroemde koppel. Ze heeft herhaaldelijk haar ongenoegen geuit over hun relatie en de manier waarop ze zich presenteren aan het publiek. Maar deze keer gaat Yvonne een stap verder en vergelijkt ze het paar met een hardnekkige en ongewenste aandoening: “Jullie zijn net herpes.”

Monique zegt het volgende op haar Instagram account:

”20 juni 2014, we hadden onze eerste date. Ik zou wel even wat gaan eten met die snotneus. Stoer als ik was reed ik naar Vinkeveen en daar stond hij me op te wachten. Tering, wat voelde ik nou? Vuurwerk door m’n hele lijf. Meteen. Bij die eerste blik. Fuck! Zou hij dit ook hebben? Ik werd stil. Ik ja, want ik lul de oren van je kop en heb echt m’n bekkie wel bij me, maar jezus wat werd ik nerveus. M’n hak brak ook nog af, maar gewoon doorlopen. Ik had ook nog eens een koortslip wat me normaal niks interesseert en ik zou toch niet gaan zoenen, maar nu had in het idee alsof alleen dat ding zichtbaar was.

Dankzij zijn vlotte babbel en humor kwam ik weer los en hadden we een hele leuke avond en werd het bij het afscheid toch een kus. Ik reed naar huis met een lading vlinders in m’n buik. Shit wat moet ik hier nou mee?? Hij is verdomme 16 jaar jonger en alleen maar scharrelen daar ben ik echt niet van. Stug stoer blijven doen de weken erna… totdat hij voor m’n deur stond; ‘ik weet niet niet hoe het met jou zit, maar ik ben verliefd, tot over m’n oren’.

Mijn benen trilde en ik hoorde mezelf zeggen “ik ook”! Nu vandaag negen jaar verder, met veel pieken en dalen, veel mooie lessen en uitdagingen, een prachtige zoon en drie hondenkinderen verder, voel ik ze nog steeds, die vlinders. En hij, hij heeft sinds die dag voor de rest van z’n leven last van een koortslip! Fijne first date day @andrehazes, Ik houd van jou ♥️”

Deel deze juice!

Geschreven door Utopia fan

Utopia Fan is een ervaren journalist die graag de mankementen en gebreken van bekende Nederlanders onthult. Want hé uiteindelijk zijn we allemaal mensen.

Abonneer
Laat het weten als er
9 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

koortslip = herpes

Die Monique loopt toch tegen de 50? WAT EEN VERHAAL ZEG!!!!!!

Monique wil de wereld laten zien dat André Hazes helemaal van haar is. Kan kloppen met de kleine André, maar heb je nou na 9 jaar nog niet in de gaten hoe het zit? Lijkt mij toch vrij duidelijk.

Voor haar leeftijd is ze zeker weten nog een mooie vrouw maar om met een jongetje om te gaan die je zoon zou kunnen zijn vind ik belachelijk. En om hem aan je te binden neem je maar een kind met hem. Logisch dat zijn Mama haar niet mag ! Je zou haar bijna een kinderverkrachter kunnen noemen. Zolang iemand niet je kind kan zijn kan het nog wel, maar als ze de leeftijd hebben dat het je kind kan zijn; NEE, BLIJF ER VAN AF !!!!!

Je hebt gelijk Cisca, met de nodige filters gaat het nog wel, maar aan een stel goed werkende hersens heb je natuurlijk veel meer.

Ook Cisca is alweer vergeten dat een kind ´´´nemen´´´ niet vanzelfsprekend ging bij dit labiel koppeltje en zij ALLEBEI BEWUST hebben gekozen om een traject in te gaan. ALLEBEI betekent dat ook ANDRÉ BEWUST heeft ingestemd hiermee en het hem dus niet INEENS is OVERKOMEN dat er plots een baby op de stoep lag!

BoelSjit Jij weet best wel wat ik bedoel want dom lijk jij me niet !!!

Het valt nog mee dat Monique van hem niet een soa heeft gekregen, met zijn verschillende wijven.
De vreemdganger.

zal vast ook nog wel een keer soa krijgen van die viezerik