Patricia Paay met spoed naar het ziekenhuis

Het lijkt erop dat het geluk niet aan de zijde staat van Patricia Paay als het gaat om haar gezondheid. Een bacteriële infectie heeft haar heupprothese aangetast, waardoor ze gedwongen was om drie maanden in een zorghotel te verblijven. Ondanks de nodige tegenslagen en hevige pijnen, houdt Patricia hoop op een betere toekomst.

Na het plaatsen van een nieuwe heup, kwam Patricia al snel ten val in haar huis en brak haar bovenbeen. Hoewel ze weer snel kon lopen, gooide de bacteriële infectie roet in het eten. Ze moest ruim drie maanden verblijven in een zorghotel, waar ze haar pijnen moest doorstaan. “Ik ben niet meer de persoon die ik ooit was. En ik word ook nooit meer de oude”, liet Patricia destijds weten.

Tot op de dag van vandaag wordt Patricia geconfronteerd met hevige pijnen. Patricia Paay heeft haar naam maar veranderd naar Patricia Pijn. Desondanks heeft ze nu weer een sprankje hoop gekregen. “Deze week moet ik opnieuw naar het ziekenhuis voor een onderzoek”, onthult ze in een exclusief interview met weekblad Story. “Ze willen me een injectie geven, een soort ruggenprik.”

Deze injectie zou wellicht de pijn kunnen verminderen of zelfs doen verdwijnen. Toch blijft Patricia voorzichtig in haar verwachtingen. Na talloze ziekenhuisbezoeken is ze de medische mallemolen meer dan zat. “Aan de ene kant hoop je op een wonder, maar tot nu toe hebben ze nog niets gevonden dat de pijn verlicht”, legt ze uit. “Maar nu hoor ik dat ze misschien toch een oplossing hebben gevonden. En dan ga je toch weer. Maar als dit niet helpt, dan weet ik het echt niet meer.”

Onlangs genoot Patricia samen met haar echtgenoot Robbert van een korte vakantie in België. “We zijn met ons hondje naar de kust gereden. Je hoeft niet ver weg te gaan voor een echt vakantiegevoel met dit prachtige weer”, vertelt Patricia enthousiast. Een vliegvakantie was geen optie voor haar. “Dan moet ik te lang in de rij staan. Dat is alleen vol te houden met een rollator. En dat wil ik liever vermijden.”

Terwijl Patricia en Robbert proberen te genieten van de kleine geluksmomenten, blijft de zangeres hoopvol uitzien naar een betere gezondheid. Zal de injectie het gewenste effect hebben? Of zal Patricia moeten accepteren dat ze nooit meer volledig zal herstellen?

Deel deze juice!

Geschreven door Utopia fan

Utopia Fan is een ervaren journalist die graag de mankementen en gebreken van bekende Nederlanders onthult. Want hé uiteindelijk zijn we allemaal mensen.

Abonneer
Laat het weten als er
6 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Patries, Beterschap. 🌹

Misschien komt het wel door het drinken van een bepaald goedje… Wat uit de plasbuis komt.. dat is niet gezond Patries Pies 😂😂😂 het smaakt wel zout he

Lijkt me erg warm hoor om bij deze temperaturen met zo’n veel te jeugdige blonde pruik op in een ziekenhuis bed te liggen ….

In het ziekenhuis hebben ze airco, dan is zo’n pruik meteen iets warmer voor mensen op leeftijd.

lekker hoor

Met blijdschap zal ik kennis nemen van de dag dat deze leugenachtige aandachtsgek uit het nieuws verdwijnt…. zo over de datum , inmiddels al 30 jaar niets anders gepresteerd als aandacht trekken met kul verhalen