Bizar: André Hazes zegt mama tegen Monique

Monique Westenberg blijft nieuwslezeres Florentien van der Meulen verbazen met haar terugkeer naar de armen van André Hazes jr. De liefdesverklaring die Monique onlangs op Instagram plaatste, maakt Florentien ongemakkelijk en ze kan zich totaal niet in Monique verplaatsen. In het radioprogramma De 538 Ochtend deelt Florentien haar ongezouten mening over de situatie.

Monique heeft een uitgebreid bericht gepost waarin ze memoreert aan het moment dat ze André negen jaar geleden leerde kennen. Volgens Florentien is deze post bedoeld als een statement naar andere vrouwen die mogelijk op de loer liggen. “Ik kan me niet voorstellen dat je een intieme band kunt hebben met iemand die ondertussen nog met vier andere vrouwen is geweest en dat zij hem telkens maar weer terugneemt,” merkt Florentien op.

Presentator Tim Klijn merkt op: “Ze laat hem af en toe los, zo lijkt het.”

Sidekick Niels van Baarlen vult aan: “Alsof ze zegt: ‘Ga jij maar even buitenspelen.'”

Florentien voegt toe: “Hij is natuurlijk ook nog veel jonger, maar dat je dan nog steeds interesse in hem hebt en alles accepteert…”

De aanwezigheid van hun gezamenlijke kind rechtvaardigt volgens Florentien niet het voortzetten van hun relatie. “Dat kan ook als je gewoon gescheiden bent. Je kunt nog steeds samen een kind opvoeden,” betoogt ze. Ze vervolgt: “Bovendien, ze lijkt wel de moeder van André Hazes te zijn. Is dat niet zo? Ze gedraagt zich toch als een soort moeder? Zo van: ‘Ga maar even naar buiten spelen en ik vang je later wel weer op.’ Alsof zij zijn moeder is.”

Tim deelt Florentiens zorgen en denkt dat Monique hem inderdaad betuttelt. “Ja, dat is toch geen gezonde relatie,” beaamt Florentien. Tim voegt eraan toe dat ze elkaar misschien gewoon aanvullen. “Ik denk dat hij op zijn beurt ook iemand zoekt die een beetje als een moeder voor hem is.”

Deel deze juice!

Geschreven door Utopia fan

Utopia Fan is een ervaren journalist die graag de mankementen en gebreken van bekende Nederlanders onthult. Want hé uiteindelijk zijn we allemaal mensen.

Abonneer
Laat het weten als er
11 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Wat het ook voor verhouding is tussen die twee,gezond is het in ieder geval niet.
Allebei zijn het aandachttrekkers in hevige mate en de grootste is Monique zo gedraagt zich een vrouw van 45 zich niet.

Volgens mij is het onderwerp Hazes en aanverwante mensen, nu wel een keer uitgemolken hoor .Niks nieuws meer te melden .Dus verder maar negeren denk ik.

Waarom verbaast mijn dat nou niet dat je weer aan de drank zit. Kom op man /knulletje, zet je schouders er onder en laat je zoon trots op je zijn nu kan het nog. Als hij zo zelf 18 is gaat hij het ook doen of wil je dat hij ook zo wordt. Wees een vent knul.

En door naar het volgende leugentje en gezeik.

Misselijkmakende
Overdreven
Narcistische
Irrelevante
Querulante
Uitgenaste
Engnek !!!

Misschien kruipt ie af en toe bij Rachel in bed… En dan op de maandag weer bij Moontje. Want dan heeft ze jeuk. Jongetje in de kast met Mama issues 😂😂😂

Recente uitspraak van André: voel me opgesloten en kan geen kant op. Als ik haar niet tot vriend houd, mag ik mijn kind nooit meer zien.

” Leef en Laat Leven… ”

Boodschap van algemeen nut.

Di schaamteloze aandachtsgek doet werkelijk alles om in het nieuws te blijven. Iedere dag weer een non-issue. Kan zij niet geblokt worden op de sociale media met haar onzinnige geleuter ? En dat zij André verheerlijkt is natuurlijk gerelateerd aan haar angst om zijn centjes te moeten missen. Echt een sugarmama ; klopt trouwens sowieso want vroeger stond ze met suikerspinnen op de kermis.

Wat een pracht/kracht vrouw is Monique toch , werkelijk een rots in de branding voor Andre .
En natuurlijk samen met kleine Dre een plek om voor thuis te komen .
Wat een prachtmensen zijn zij toch .

Geef me even een emmer ik moet braken, Eppo. Echt te walgelijk dat commentaar van jou.