Drama: Jutta Leerdam laat weten dat ze klaar is met haar vriendje Jake Paul

Jutta Leerdam heeft haar volgers flink verrast met een een TikTok-filmpje waarin ze uithaalt naar haar vriendje of inmiddels ex Jake Paul.

Met de duidelijke boodschap “Story of my life. Alleen mijn moeder, vader en coach zijn veilig, sorry” in haar TikTok-video, laat Jutta weinig aan de verbeelding over. De reacties van bezorgde volgers stromen binnen en de vraag die iedereen bezighoudt, is wat er precies speelt tussen Jutta en Jake. In het filmpje doet Jutta een stem na die zegt vertaald in het Nederlands: ‘ik jouw negeren? Ja, dat doe ik inderdaad.’

Het speculeren begint direct. “Jake gaat dit niet leuk vinden,” merkt een volger op, terwijl anderen zich afvragen of er drama gaande is tussen het stel. De spanning stijgt nog meer omdat Jutta recentelijk meldde dat ze eindelijk weer naar Jake toe zou vliegen na anderhalve maand gescheiden te zijn geweest. Maar waar is Jake nu?

De relatie tussen Jutta en Jake werd in april van dit jaar wereldkundig gemaakt nadat ze herhaaldelijk samen werden gespot. Maar Jake staat bekend om zijn omstreden reputatie, waarbij hij wordt beschuldigd van oplichting en wangedrag. Velen begrijpen dan ook niet wat Jutta in hem ziet. In het begin werd Jutta overspoeld met haatberichten, wat ze eerlijk toegaf in een YouTube-video.

Hieronder het TikTok filmpje:

@juttaleerdam

Story of my life.🫢 Only mom, dad and my coach are safe, sorry. 🖤

♬ original sound – not.jayswift

Deel deze juice!

Geschreven door Utopia fan

Utopia Fan is een ervaren journalist die graag de mankementen en gebreken van bekende Nederlanders onthult. Want hé uiteindelijk zijn we allemaal mensen.

Abonneer
Laat het weten als er
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

En alweer een te kleine bh aan… Wat een mafkees.

Gelukkig komt ze er nu al achter dat hij een gestoorde is.
Altijd vreemdgaan agressie en oplichting. Bah!😜
Nu beseft ze ineens zelf wat voor loser hij is.
Hopelijk is ze niet zwanger zo als hij onlangs zei.😅