Nicole Kremers doet schokkende onthulling

Het lijkt erop dat Nicol Kremers, de voormalige vriendin van vakantieparkmagnaat Peter Gillis, haar volgende zet al heeft gepland. Na maandenlang bezig te zijn geweest met het verkopen van haar foto’s en het verwerken van haar tumultueuze relatie, heeft Nicol nu een verrassende aankondiging gedaan op haar social media.

In haar meest recente Instagram-story liet Nicol een opvallende foto zien, vergezeld van de veelzeggende quote: “Voor de mensen die mijn leven in de gaten houden en houden van roddelen, niet getreurd… er komt een nieuw seizoen aan!” Wat bedoelt ze met deze mysterieuze woorden? Heeft Nicol een nieuwe troefkaart in handen die ze binnenkort op tafel gaat leggen?

Er wordt gefluisterd dat Nicol mogelijk betrokken zal zijn bij een nieuw seizoen van de spraakmakende realityshow ‘Massa is Kassa’. Na haar turbulente verleden met Peter Gillis lijkt Nicol vastberaden om haar eigen weg te gaan en haar carrière naar nieuwe hoogten te tillen.

Nicol zou weleens een sleutelrol kunnen spelen in het voortbestaan van de serie ‘Massa is Kassa’ als Peter wordt veroordeeld door de rechter.

Hieronder de foto die Nicol deelde:

Deel deze juice!

Geschreven door Utopia fan

Utopia Fan is een ervaren journalist die graag de mankementen en gebreken van bekende Nederlanders onthult. Want hé uiteindelijk zijn we allemaal mensen.

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties