Dit betekent het einde van Wendy van Dijk

Het lijkt erop dat Wendy van Dijk in zwaar weer verkeert nu haar man Erland Galjaard vertrokken is als directeur van Talpa. Na verschillende presentatieklussen op SBS6, waarbij al haar programma’s flopten behalve het ouderwetse ‘Wie van de Drie’ dat nieuw leven werd ingeblazen door Martien Meiland, staat Wendy’s carrière op het spel. Met de mislukte fusie tussen Talpa en RTL en de terugkeer van Linda de Mol naar SBS6, blijft er weinig over voor Wendy met haar mega salaris.

Wendy had gehoopt op een fusie tussen Talpa en RTL, maar die plannen gingen niet door. Bovendien zat RTL helemaal niet te wachten op Wendy, aangezien zij al Chantal Janzen in huis hebben en binnenkort ook Linda de Mol weer volledig terugkeert naar SBS6. Met deze concurrentie blijft er weinig ruimte over voor Wendy met haar torenhoge salaris. Het lijkt erop dat ze aan de zijlijn van de televisiewereld belandt.

Met haar carrière op instorten, lijkt Wendy zich te moeten richten op andere activiteiten. Geruchten gaan dat ze zich nu bezighoudt met het organiseren van wandeltochten, waarbij ze vervolgens aan mensen zoveel mogelijk troep van haar probeert te verkopen. Daarnaast organiseert ze ook peperdure retreats op Ibiza. Een wanhopige zet om haar inkomen op peil te houden.

Omroep MAX: Een reddingsboei?

Misschien kan Omroep MAX Wendy een aanbod doen, maar dan zal ze flink moeten inleveren op haar riante salaris. De vraag is of ze daartoe bereid is. Maar als Wendy nog in de tv-wereld wil blijven, lijkt ze weinig keus te hebben. Zal ze haar trots opzijzetten en het aanbod aannemen, of zal ze ervoor kiezen om haar carrière elders voort te zetten?

Deel deze juice!

Geschreven door Utopia fan

Utopia Fan is een ervaren journalist die graag de mankementen en gebreken van bekende Nederlanders onthult. Want hé uiteindelijk zijn we allemaal mensen.

Abonneer
Laat het weten als er
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Die had allang niet meer op tv moeten zijn, over het paard getilde nobody, met haar zielige kinderachtige stemmetje waarmee ze volwassenen aanspreekt. De griezel.

Je hoeft geen medelijden met haar te hebben.Ze heeft een zeer goed gevulde bankrekening en hoeft niet tot dr 67ste door te werken.En we gaan er niets aan missen als ze van tv verdwijnt want ze is gewoon vergane glorie.