Samantha Steenwijk’s wanhopige stunt voor aandacht gaat vreselijk mis

Samantha Steenwijk, voormalig tv-persoonlijkheid en zangeres, lijkt alles uit de kast te halen om in de schijnwerpers te blijven. Ze plaatste een opvallend filmpje op haar Instagram-account waarin ze te zien was terwijl ze in het water sprong en zich achter een bootje liet voorttrekken. Echter, het bootje gaf iets te veel gas, waardoor Samantha gedwongen werd los te laten en ze haar zwembroekje in het water verloor.

Het is niet verrassend dat Samantha dit hele tafereel met haar volgers deelde, aangezien ze er altijd naar streeft om aandacht te krijgen. Sinds haar afwezigheid op televisie vanwege een conflict met Yvonne Coldeweijer, moet ze immers iets doen om in de spotlights te blijven. Voorheen stond Samantha bekend om haar roddelpraktijken bij RTL Boulevard, waar ze zonder terughoudendheid over haar mede-collega’s sprak.

Het was echter een andere roddel, afkomstig van Yvonne Coldeweijer, die Samantha niet kon verdragen. Yvonne beweerde dat Samantha dieetpillen gebruikte om af te vallen, maar Samantha verdedigde zichzelf door te beweren dat ze haar gewichtsverlies te danken had aan paardrijden. Haar collega’s bij RTL Boulevard namen haar echter op de hak en bespoten haar voor de rechtszaak die ze tegen Yvonne had aangespannen vanwege deze roddel.

Het trieste gevolg hiervan was dat Samantha Steenwijk’s tv-carrière als een nachtkaars uitging. Haar reputatie werd aangetast en het publiek nam afstand van haar. Haar poging om haar imago te beschermen en haar carrière te redden, bleek uiteindelijk haar ondergang te zijn. Met haar tv-carrière in puin lijkt Samantha nu te moeten zoeken naar nieuwe wegen om relevant te blijven.

Hieronder het filmpje:

Deel deze juice!

Geschreven door Utopia fan

Utopia Fan is een ervaren journalist die graag de mankementen en gebreken van bekende Nederlanders onthult. Want hé uiteindelijk zijn we allemaal mensen.

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties