Het laatste showbizz nieuws

Max Verstappen, Shownieuws

Explosieve ruzies en vreemdgaan: Max Verstappen gedumpt door vriendin


Het lijkt erop dat de relatie tussen Max Verstappen en Kelly Piquet  in zwaar weer verkeert. De geruchtenmolen draait op volle toeren nu zowel Max als Kelly geen foto’s meer delen waar ze samen op staan op hun Instagram-accounts, terwijl Kelly dit voorheen altijd deed.

Opvallend genoeg was Kelly ook afwezig bij de laatste 5 races van Max, terwijl ze deze voorheen nooit aan zich voorbij liet gaan. De speculaties over een mogelijke breuk gaan al langer, en de recente ontwikkelingen lijken het vuur alleen maar aan te wakkeren.

Een bron onthult dat het niet botert tussen het stel vanwege het leeftijdsverschil. Kelly is maar liefst 9 jaar ouder dan Max, en dit zorgt naar verluidt regelmatig voor wrijving. In verhitte discussies zouden ze vaak tegenover elkaar staan en is het niet meer zoals het ooit was.

Niet te vergeten de turbulente geschiedenis van Kelly, die voor haar relatie met Max een dochtertje had met collega-coureur Daniil Kvyat. Daniil beweerde eerder dat Max zijn toenmalige vriendin van hem heeft afgepakt, waardoor er tussen de twee coureurs geen vriendschap meer is.

Bovendien waren er in het verleden hardnekkige geruchten over Kelly’s vermeende ontrouw. Hoewel ze dit zelf heeft ontkracht en claimt dat het om een onschuldige mannelijke vriend ging, lijkt het er nog steeds op dat dit zeker niet de waarheid was en Kelly een slippertje heeft gemaakt.

Is de liefde tussen Max en Kelly uitgedoofd? De tijd zal het leren, maar het lijkt er steeds meer op dat hun relatie op de klippen loopt en Max zijn geluk elders zal zoeken.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Max is nog een jonge hond, die nog niet toe is aan een vaste relatie.
En zijn leven bestaat alleen uit reizen en racen 🏁
En Max is een schat, maar ook niet echt makkelijk lijkt mij.
Echt een copie van Jos.

Kelly is en vrouw die al diverse mannen heeft verslindt.zij is geen enkele man trouw valt mee dat ze nog niet voor de miljoenen van Max valt.Max mag van geluk spreken dat ze nog niet zwanger is geraakt van Max.Max en serieus advies geef Kelly en schop onder haar kont en dump haar.neen en mooie lieve meid van ongeveer jou eigen leeftijd.succes met je derde wereld titel.