André Hazes neemt Monique zwaar in de maling

De zoon van Monique Westenberg en André Hazes heeft eindelijk zijn zin gekregen. André Hazes Jr., beter bekend als kleine Dré, heeft afgelopen zaterdag de schaar in zijn blonde lokken laten zetten tijdens een bezoek aan de kapper.

Monique onthulde deze opvallende transformatie op social media: “Ooooh, hij wilde zo graag een nieuw kapsel, hij heeft hier maandenlang om ‘gezeurd’.” Ze deelde een video waarin te zien is hoe de knipbeurt stap voor stap plaatsvond. “Daar gaan zijn mooie blonde haren”, voegde Monique eraan toe, hoewel het duidelijk was dat ze enige aarzeling had bij deze drastische verandering.

Hoewel Monique wellicht wat gemengde gevoelens had over de nieuwe look van haar zoon, waren de fans dolenthousiast en reageerden ze positief onder de video. “Geweldig leuk, wen er maar aan… Binnenkort mag je je ook niet meer bemoeien met zijn kleding en schoenen… Deze moeder moet er echt aan wennen,” schreef een fan. Een andere opmerking luidde: “Zelfs al zien we Dré’s gezicht niet, ik denk dat ik hem zo zou herkennen… Volgens mij lijkt hij echt op zijn vader vroeger.”

Bijzonder was dat André Hazes Sr. zelf ook bij de kappersessie aanwezig was. Op een grappige manier wist hij Monique voor de gek te houden door een foto op zijn Instagram te plaatsen waarbij de afgeknipte haren van kleine Dré tussen de benen van Monique lagen. Met een knipoog suggereerde André dat Monique nu een ‘kale coupe’ heeft op een wel heel onverwachte plek.

Hieronder de foto:

Deel deze juice!

Geschreven door Utopia fan

Utopia Fan is een ervaren journalist die graag de mankementen en gebreken van bekende Nederlanders onthult. Want hé uiteindelijk zijn we allemaal mensen.

Abonneer
Laat het weten als er
11 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

De infantiele en puberale grappen van deze knaap houden maar niet op. 🤐
Om je kapot te schamen als dat je vent is!

Ik wil niets meer van die familie horen. Please.

Ordinair blaag.

Vreemd soort humor 🤨

Iedere keer op de hoogte gehouden worden wat dat kind kan of is maar nooit zijn gezicht mogen zien. Wat is de nut van dit. Ze willen hem aan de ene kant al bekend maken voor later. Monique die bijna in de menopauze zit denkt dat haar kind het belangrijkste is wat Nederland ooit heeft voortgebracht.

Precies dit 🙄

het is puur reclame maken voor de kapsalon zodat ze een gratis knipbeurt krijgen,. zo werkt dat bij deze sneue kneuzen.

Als je op die ordineer foto kijkt, lijkt net als zij heeft haar schaamharen laten knippen.

Dat is net iets voor die kleuter.
Zie je precies waar hij altijd mee bezig is.

Meer dan duidelijk hoe zij is en wat haar afkomst is!

Je kan niet anders van die 2 verwachten en dan nog menen dat ze heel wat zijn