Philip Freriks had heel intiem moment in kleedkamer

Tijdens een recente aflevering van het razend populaire NPO-programma De Slimste Mens heeft presentator Philip Freriks een bijzondere anekdote gedeeld over de legendarische zangeres Tina Turner, die onlangs helaas is overleden.

In een verrassend openhartig moment onthulde Freriks hoe hij zich ooit enigszins ongemakkelijk voelde tijdens een interview met Turner. Dit gebeurde in een kleedkamer. Opvallend genoeg pikte Turner zijn gevoelens feilloos op en besloot actie te ondernemen. Ze nodigde Freriks vriendelijk uit om naast haar plaats te nemen. Met een geruststellende hand op zijn been gaf ze blijk van haar warme persoonlijkheid en stelde ze Freriks in staat om vol vertrouwen verder te gaan met het interview.

Freriks deelde het moment vol waardering: “Ze zei meteen: ‘Kom maar naast me zitten, laten we even rustig praten.’ Ze had zeker door dat ik wat ongemakkelijk was. Toen ze haar hand op mijn been legde, veranderde de hele sfeer en vroeg ze: ‘Nou, vertel op, wat wil je weten?'”

Deel deze juice!

Geschreven door Utopia fan

Utopia Fan is een ervaren journalist die graag de mankementen en gebreken van bekende Nederlanders onthult. Want hé uiteindelijk zijn we allemaal mensen.

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties