Prinses Margriet met spoed naar het ziekenhuis

Prinses Margriet beroert de gemoederen nu ze op haar tachtigste plotseling in het ziekenhuis is beland. De bezorgdheid neemt toe: wat is er aan de hand met de prinses?

Kort geleden verspreidde het paleis het nieuws dat prinses Margriet met spoed werd opgenomen in het ziekenhuis. Gelukkig volgde er al snel enigszins geruststellend nieuws het bleek te gaan om een acute rughernia…

Het duurde niet lang voordat prinses Margriet het ziekenhuis mocht verlaten en thuis kon beginnen aan haar herstel. Desondanks blijven er vragen hangen rond deze gebeurtenis…

Het viel op dat prinses Margriet tijdens haar skivakantie in maart, op haar tachtigste levensjaar, nog volop actief was op de latten. Dit suggereert dat ze nog steeds in uitstekende conditie verkeert. Toch zorgt juist deze passie voor enige beroering, net zoals eerder bij voormalig koningin Beatrix.

Vergelijkbare discussies zijn al eerder ontstaan rondom de ski-activiteiten van prinses Beatrix op latere leeftijd. Sommigen vroegen zich af of deze inspannende activiteiten geen onnodige risico’s met zich meebrengen. Toch is het bewonderenswaardig dat op deze hoge leeftijd nog zulke fysiek uitdagende hobby’s worden nagestreefd.

Deel deze juice!

Geschreven door Utopia fan

Utopia Fan is een ervaren journalist die graag de mankementen en gebreken van bekende Nederlanders onthult. Want hé uiteindelijk zijn we allemaal mensen.

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties