Betrapt: André Hazes bedonderd en manipuleert de boel

Het is weer opschudding alom in de wereld van de Nederlandse showbizz, en deze keer draait het offcourse weer om André Hazes. De zanger heeft met een opvallende zet de aandacht naar zich toe getrokken in zijn streven om de felbegeerde Gouden Televizier-Ring te winnen. Maar schuilt er meer achter deze actie?

Hazes heeft via zijn overactieve sociale mediakanalen laten weten dat hij genomineerd is voor de prestigieuze televisieprijs met zijn Videoland-documentaire “Crossroads”. Maar laten we niet te snel juichen. Voordat hij daadwerkelijk de kans krijgt om deze onderscheiding in de wacht te slepen, moet hij nog door twee selectierondes. Ondertussen heeft hij zijn fans luid en duidelijk opgeroepen om massaal op zijn serie te stemmen, waarin hij openhartig praat over zijn persoonlijke gevecht met verslavingen. Echter, heeft deze oproep wel het gewenste effect gehad?

De zanger lijkt nu met een controversiële strategie te komen om zijn kansen te vergroten. Yvonne Coldeweijer heeft een verdachte vacature ontdekt. Deze vacature zoekt naar vier hostesses voor het Dutch Valley-festival. Hun opdracht? Rondlopen met tablets op het festivalterrein en bezoekers direct overhalen om hun stem uit te brengen op André Hazes.

Yvonne Coldeweijer is verontwaardigd over deze ontwikkeling. “Ik heb nog nooit iemand zo succesvol zijn eigen imago om zeep zien helpen als André Junior. Nou ja, misschien op Gordon na. Die is nog beter in dit soort dingen.”

Deel deze juice!

Geschreven door Utopia fan

Utopia Fan is een ervaren journalist die graag de mankementen en gebreken van bekende Nederlanders onthult. Want hé uiteindelijk zijn we allemaal mensen.

Abonneer
Laat het weten als er
10 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

het is en blijft een kneus en dat mokkel van hem ook met dr entourage; wat een enorme ordinaire aanstellers bij boulevard gisteren.

Dat is al bekend en dat doet zijn moeder ook de boel belazeren dat zit in de familie op pakken dat tuig en op sluiten voor al tijd

Als er nog mensen zijn die dat misselijke ordinaire ventje en zijn moeder en die stoplicht vriendin van hem steunen, wordt het tijd dat die zich ook laten nakijken.

nou mo heb wel gezorgd dat hij weer op het goede pad is jullie moeten erst een na jezelf kijken wie en een kneus is en een mokkel

bwaaahahhaaahhaaa geloof je ut zelluf peet?

Peter 🤣🤣🤣 dat goede pad waar Mo voor heeft gezorgd heeft dan wel heeeellll veel foute zijpaadjes .

Het is toch om te bescheuren met dat stel.
Monique laat zich graag besodemieteren door die kwal.
Als haar ze haar luxe leventje maar kan behouden.
Wat egoïsme betreft zijn ze gewaagd aan elkaar.

Andre is een kneus, en Mo(nique) is een mokkel. Heb je zo antwoord op je vraag?

Petertje, wil jij beweren dat dat kampmeisje hem op het goede pad gebracht heeft? Ze kunnen van jou zeggen wat ze willen, maar humor heb jij wel.

Monique heeft gezegd dat hij met andere vrouwen Mag gaan als hij maar niet bij haar weg gaat !!!
Vreemd ??? of zielig.
Zeker bang om alleen achter te blijven en haar luxe leventje op moet geven. Want wie of wat is ze zonder hem. Ze heeft in ieder geval geen eigenwaarde terwijl ze toch echt geen lelijke vrouw is.