Dates B&B Vol Liefde zijn nep en in scène gezet met acteurs

Cabaretier Youp van ’t Hek gooit olie op het vuur van de recente zomerhit van RTL 4, B&B Vol Liefde, door te beweren dat het programma een gigantische hoax is. De komiek onthulde zijn vermoedens en schudde daarmee de geloofwaardigheid van de show op haar grondvesten.

De eigenzinnige verzameling deelnemers van B&B Vol Liefde die onder het toeziend oog van Nederland daten, lijken niet in de smaak te vallen bij Van ’t Hek. Ondanks zijn initiële desinteresse, werd Youp door vrienden en familie overgehaald om de show een kans te geven. Maar na slechts enkele afleveringen trok hij een schokkende conclusie: alles is fake!

“Dit is pure fictie,” riep Youp uit in zijn laatste column voor de VARA-gids. “Achter de façade van deze deelnemers gaat een heel team schuil van slimme tekstschrijvers en strateegredacteuren die de meest bizarre capriolen en situaties bedenken. Deze deelnemers worden niet aan het lot overgelaten; alles wordt geregisseerd en gemanipuleerd.”

Youp vermoedt zelfs dat de B&B’s waarin de dates plaatsvinden misschien helemaal niet echt zijn. “Natuurlijk zal RTL beweren dat alles echt is, maar ik kan het gewoon niet geloven. Dit is te extreem. Mensen gedragen zich niet op deze manier. Nederland is nog niet zo ver heen.”

De officiële reactie van RTL op Youp van ’t Hek’s aantijgingen blijft voorlopig uit. Het lijkt erop dat er nog heel wat onthullingen en verrassingen in de lucht hangen wat betreft B&B Vol Liefde.

Deel deze juice!

Geschreven door Utopia fan

Utopia Fan is een ervaren journalist die graag de mankementen en gebreken van bekende Nederlanders onthult. Want hé uiteindelijk zijn we allemaal mensen.

Abonneer
Laat het weten als er
3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

die geruchten zijn al eerder geweest ook steenrijk straatarm is nep

Is iemand daar echt verbaasd over?

Wat maakt het uit ?
Of het wel of niet echt is het is leuk om naar te kijken !