André Hazes dumpt Monique en heeft nieuwe vriendin

Het liefdesleven van André Hazes blijft de aandacht trekken. In een recent gesprek met RTL Boulevard onthulde de zanger verrassende gedachten over zijn band met Monique Westenberg. Zijn er verborgen betekenissen in zijn woorden te ontdekken?

De connectie tussen André Hazes en Monique Westenberg lijkt hersteld te zijn, ondanks eerdere beproevingen. Maar wat zit er precies achter hun vereniging? Monique heeft de nodige kritiek te verduren gekregen voor haar keuze om André te blijven steunen, ondanks zijn ontrouw en relaties met jongere vrouwen.

Opvallend genoeg lijkt André zich ten volle bewust van de unieke positie waarin Monique zich bevindt. “Ik besef maar al te goed wat er gebeurd is en welke fouten ik gemaakt heb. Het is bewonderenswaardig dat ze nog steeds aan mijn zijde staat, dat had ik zelf niet gekund,” deelde André in zijn gesprek met RTL Boulevard.

De zanger benadrukt dat zijn respect en bewondering voor Monique alleen maar toenemen. Hij gaat zelfs zo ver om te stellen dat Monique altijd een speciale plaats in zijn leven zal innemen, zelfs als hij in de toekomst andere vrouwen zou ontmoeten. “We hebben samen dit pad bewandeld. Ze heeft alles gezien en ervaren, ze is de enige vrouw die dit alles met mij heeft doorstaan. Daarom zal zij altijd een stapje voor hebben op andere vrouwen,” legde hij uit.

Voor sommigen komt de uitspraak van André enigszins verrassend. “Hij spreekt over ‘als er een andere vrouw komt’, maar zijn ze niet net opnieuw begonnen?” merkte een volger op sociale media op. “Once a cheater…,” voegde iemand anders eraan toe.

Deel deze juice!

Geschreven door Utopia fan

Utopia Fan is een ervaren journalist die graag de mankementen en gebreken van bekende Nederlanders onthult. Want hé uiteindelijk zijn we allemaal mensen.

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties