Ruzie aan tafel over Peter Gillis: Albert Verlinde vs. Johan Derksen

In een spraakmakende aflevering van Vandaag Inside, waarin Albert Verlinde als gast aan tafel verscheen, werd er flink gediscussieerd over het controversiële figuur Peter Gillis en zijn banden met SBS6. De ondernemer staat momenteel onder vuur van justitie en de belastingdienst, terwijl er ook een rechtszaak loopt waarin hij wordt beschuldigd van het fysiek aanvallen van Nicol. De vraag die op ieders lippen brandt: moet SBS6 hier nu eindelijk eens serieus werk van maken?

De meningen van de presentatoren bleken verdeeld. Terwijl Johan Derksen zich sterk maakte voor het voortzetten van het populaire programma Familie Gillis: Massa is Kassa, waarvan het nieuwe seizoen in de maak is, blijkt Albert Verlinde een andere kant van het verhaal te zien. “Zolang Gillis niet veroordeeld is, kun je hem er niet zomaar uitknikkeren,” stelde Derksen. Genee probeerde te nuanceren: “Maar zolang er geen bewijs is, bedoel je?”

Johan reageerde resoluut: “Precies, anders gaan we mee in die hetze. Ik vind het ook geen hoogstaand programma, maar het trekt wel 600.000 kijkers. Blijkbaar is er een publiek voor.”

Ondertussen stelde Albert Verlinde een scherpe vraag. Hij vroeg zich af of SBS6 niet een verantwoordelijkheid heeft ten opzichte van de slachtoffers van Gillis’ bedrijfspraktijken. “Zou SBS6 niet juist moeten opkomen voor die mensen die gedupeerd zijn door de praktijken op zijn vakantieparken?” opperde de voormalig roddelkoning. Terwijl de discussie voortging, werd duidelijk dat de kwestie rondom Peter Gillis en SBS6 nog veel stof zal doen opwaaien.

Deel deze juice!

Geschreven door Utopia fan

Utopia Fan is een ervaren journalist die graag de mankementen en gebreken van bekende Nederlanders onthult. Want hé uiteindelijk zijn we allemaal mensen.

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties