Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Politie grijpt in bij heftige ruzie tussen Lilian Marijnissen en haar vriendje


Lilian-Marijnissen

Lilian Marijnissen de dochter van Jan Marijnissen, heeft de laatste tijd heel wat privéstormen moeten trotseren. Terwijl haar relatie met sportpresentator Bart Nolles al rond kerst 2021 op de klippen liep, leek deze nieuwsbom pas negen maanden later te ontploffen in het openbaar. Een schokkende draai van gebeurtenissen die menigeen verbaasde en nieuwsgierig maakte.

De relatiebreuk, die eind 2021 plaatsvond, was echter niet zonder drama. Evert Santegoeds, de befaamde Privé-baas, liet al in oktober doorschemeren dat het einde een turbulent verloop had gehad. “Ondanks hun ogenschijnlijke geluk en frequente verschijningen op de tribunes van Feyenoord, bleef het feit dat deze relatie tot een einde kwam lange tijd verborgen”, onthulde Santegoeds.

Maar deze stille ontbinding bleek allesbehalve geruisloos. Evert lichtte een tipje van de sluier op over de verborgen ontknoping van deze romance. “Het is opmerkelijk dat dit nieuws zo lang onder de radar bleef, want velen weten hoe dramatisch dit afscheid verliep. Er werd zelfs politie ingeschakeld”, aldus Santegoeds.

In het verleden berichtte Privé uitvoerig over deze ophefmakende gebeurtenis. Showbizzverslaggever Matthijs Alberts vat de situatie destijds samen voor Libelle TV: “Betrouwbare bronnen meldden dat er tijdens de kerstperiode iets heftigs is voorgevallen in het huis van Nolles in Brabant, waarbij zelfs de politie betrokken was. Hier zou de romance tussen Lilian en Bart ten einde zijn gekomen.”

Hoewel beiden in eerste instantie zwegen over de kwestie, doorbrak Matthijs in december het stilzwijgen door Bart zelf aan het woord te laten. “Ik heb Bart gesproken en hem gevraagd of het waar is dat jullie uit elkaar zijn. Hij reageerde: ‘Veel van wat wordt beweerd is onjuist, maar het klopt inderdaad dat we uit elkaar zijn. Ik ben er erg verdrietig over, het laat me niet koud'”, onthulde Matthijs.

Evert maakt zich zorgen over het liefdesleven van Lilian: “Ik vermoed dat na zo’n ervaring een stap terug wordt genomen. Vergeet niet dat ze als politiek leider ook extreem druk is. Het is niet vanzelfsprekend dat ze direct iemand anders zal tegenkomen. Het kan binnen de politieke sfeer zijn, in de bekende wandelgangen, en we houden alles in de gaten.”

Onlangs heeft het AD een uitgebreid interview met Lilian gepubliceerd, waarin haar liefdesleven aan bod komt, maar de vermeende tumultueuze beëindiging van haar vorige relatie wordt niet besproken. “De laatste relatie die Lilian Marijnissen had, is al een tijd voorbij”, zo meldt de krant enkel.

Op de vraag of ze ruimte heeft voor liefdesverdriet terwijl ze actief is in de politiek, antwoordt Lilian: “Dat is beslist een uitdaging.”

Het blijkt dat ze niet zomaar kan ‘uitchecken’, legt ze uit. “Nu even niet, Mark.” Ze lacht. “Nee, zo werkt het niet. Je moet standvastig zijn.”

Het AD probeert verder inzicht te krijgen: “Ook als je verdriet hebt om de liefde.”

Lilian: “Zeker. Iedereen ervaart verdrietige momenten, maar wanneer je een debat voert of op tv verschijnt, kun je dat niet tonen aan de rest van de wereld, of in ieder geval aan de rest van Nederland.”

Het blijft vooralsnog een mysterie, aangezien Lilian in het interview verder niet ingaat op de specifieke situatie. Het lijkt erop dat de volledige waarheid voorlopig nog in nevelen is gehuld.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties