Het laatste showbizz nieuws

Max Verstappen, Shownieuws

Max Verstappen moet de gevangenis in na levensgevaarlijke capriolen


Max Verstappen, de gedurfde snelheidsduivel van de Formule 1, heeft opnieuw van zich laten horen, maar dit keer niet op het circuit. De coureur ging namelijk buiten de racebaan flink in de fout door veel te hard te rijden. Dit incident kan grote gevolgen hebben voor Verstappen, zo melden diverse Franse mediabronnen.

Het voorval vond plaats op de rondweg van Nice in de richting van Monaco. Op deze weg geldt een maximumsnelheid van 90 kilometer per uur, maar Max scheurde met maar liefst 34 kilometer per uur te hard door de tunnel. Social media staan vol met beelden waarop te zien is dat de snelheidsmeter op 124 kilometer per uur staat, en alsof dat nog niet genoeg was, had de coureur ook nog een koptelefoon op, wat in Frankrijk bij wet verboden is.

De roekeloze actie vond plaats terwijl Max achter het stuur zat van een indrukwekkende Aston Martin Valkyrie. Dit staaltje technologie is het resultaat van een samenwerking tussen Aston Martin en Red Bull en kan werkelijk alles behalve onopgemerkt blijven. Met een topsnelheid van maar liefst 355 kilometer per uur en de mogelijkheid om in minder dan drie seconden van 0 naar 100 kilometer per uur te gaan, is deze wagen een droom voor autoliefhebbers. De hoge prestaties hebben echter ook een prijskaartje: een duizelingwekkende 2,7 miljoen euro.

Hoewel er formeel geen officieel bewijs is van de snelheidsovertreding, wat Max voor een boete zou kunnen behoeden, is de coureur wellicht niet helemaal uit de gevarenzone. Hij kan namelijk nog steeds geconfronteerd worden met een aanklacht voor het in gevaar brengen van andere weggebruikers. Deze overtreding zou kunnen resulteren in een flinke juridische nasleep.

Terwijl Max Verstappen zichzelf in de problemen heeft gebracht, draait het Formule 1-seizoen onverminderd door. Na een korte zomerstop is de Dutch Grand Prix van start gegaan op het circuit van Zandvoort. De geluiden van ronkende motoren en de spanning op het circuit trekken duizenden fans. Gedurende drie dagen is het circuit volledig uitverkocht met maar liefst 105.000 enthousiaste toeschouwers per dag.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
4 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Max, waarom in godsnaam ?

Ook voor Max is er de wet , kampioen of niet.regels in het verkeer daar moet iedereeen zich aan hout.
Gevangenisstraf zal wel niet volgen en van een flinke boete zal hij ook niet schrikken.
Succes dit weekend en dan mag je zo snel als van je kunt🏎️

Van een flinke boete zal hij inderdaad niet wakker liggen, een celstraf zal hem denk ik harder raken. Hij heeft per slot van rekening wel een voorbeeldfunctie.

Hout moet houden zijn 😡