Het laatste showbizz nieuws

Marco Borsato, Shownieuws

Leontine Ruiters blijft Marco Borsato steunen, Yvonne wil uitlekken geluidstapes


Het is het schandaal dat Nederland in de greep houdt: Marco Borsato, ooit het toonbeeld van de perfecte huisvader, hangt een zedenzaak boven het hoofd. Maar te midden van alle opschudding doet zijn ex-vrouw Leontine Ruiters een boekje open in een interview met Nouveau: “Wij staan allemaal achter Marco. Ik vind het alleen lastig om over Marco te praten, omdat hij dat zelf helemaal niet doet. Er zal echter een moment komen waarop hij dat wel gaat doen. En dan is het aan hem om daarover te vertellen.”

Na ruim twee decennia aan de zijde van Borsato te hebben gestaan, kwam er in 2020 een abrupt einde aan hun huwelijk. Ondanks hernieuwde romantische gevoelens werd een tweede kans niet gegund. “Het is een emotionele rollercoaster,” zegt Ruiters. “Als je zo diep in een relatie zit, is het een uitdaging om opnieuw uit te vinden wie je bent. En die zoektocht heeft z’n pieken en dalen.”

Met haar ex-man nog steeds in het vizier van justitie, is de spanning binnen de familie om te snijden. “Het is beladen. We supporten Marco als familie heel erg, maar het is natuurlijk een schaduw over ons allemaal,” erkent ze. Ruiters koestert een hoopvolle wens voor de toekomst: “Ik hoop dat er rust komt en dat we uiteindelijk als grootouders onze kinderen kunnen zien opgroeien, ondanks de situatie rond hun vader.”

In een recente ontwikkeling lijkt het Openbaar Ministerie (OM) nog geen knoop te hebben doorgehakt of Borsato vervolgd zal worden in de zedenzaak. Yvonne Coldeweijer maakt haar irritatie kenbaar. “Het duurt nu al twee jaar. Dat is ondragelijk, niet alleen voor Marco maar vooral voor het vermeende slachtoffer en haar gezin. Het OM moet met een uitspraak komen.”

Coldeweijer neemt geen blad voor de mond als het gaat om de publieke perceptie rondom Borsato en zijn BN’er vrienden. “Mensen realiseren zich niet dat misbruikers hun imago gebruiken om dichtbij te komen. Dit zijn vaak vertrouwenspersonen uit de directe omgeving. Het is weerzinwekkend, maar het is de harde realiteit.”

Yvonne wil wil dat de geluidstapes van Marco uitlekken waarin hij zelf alles bekend zodat mensen weten wat hij gedaan heeft.

De zaak blijft de gemoederen verhitten en de toekomst is ongewis. Maar één ding is zeker: Leontine Ruiters staat nog altijd pal achter haar ex-man, Marco Borsato. En Nederland wacht in spanning af.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties