Jan Smit opnieuw betrapt op vreemdgaan met deze bn’ers

Het is weer smullen geblazen, Yvonne Coldeweijer heeft een nieuwe heerlijke onthulling en dit keer is het Jan Smit die de hete adem van haar roddels voelt. Coldeweijer claimt zonder blikken of blozen dat de Volendamse zanger zich graag buiten de echtelijke lijntjes kleurt. “De zanger schijnt een waslijst aan escapades met BN’ers te hebben, waaronder Bridget Maasland, Maan de Steenwinkel en zelfs de voorheen zo onberispelijke Op1-anker Welmoed Sijtsma.

Coldeweijer legt het allemaal haarfijn uit: “Denk je nog terug aan Jans beruchte burn-out? Na wat ik heb opgepikt, snap ik helemaal waarom. Meneer had het maar wat druk.”

De vermeende affaire met Welmoed stamt uit de tijd dat beiden schitterden in het schaatsprogramma ‘De IJzersterkste’. “De schaatstrainingen waren intensief, maar buiten de baan was het ook zeker niet pluis. Die twee zouden meer dan alleen pirouettes hebben gedraaid,” aldus Yvonne met een knipoog.

De roddelkoningin gaat verder met de details: “Kort na het programma kondigde Jan zijn burn-out aan, en Welmoed? Die verbrak haar jarenlange relatie. Toevallig? Dat laat ik aan jullie over.”

De verhalen over Jan zijn andere avonturen zijn ook sappig te noemen. Zo zou Bridget in het vizier zijn gekomen tijdens ‘De Zomer Voorbij’ en Maan tijdens de ‘Beste Zangers’ opnames.

Deel deze juice!

Geschreven door Utopia fan

Utopia Fan is een ervaren journalist die graag de mankementen en gebreken van bekende Nederlanders onthult. Want hé uiteindelijk zijn we allemaal mensen.

Abonneer
Laat het weten als er
4 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Dat was al bekend van Jan Sjit.
Ze weten wel weg daar in Volendam met hun palingen. 😅🤣😂

Het zit in de lucht daar Chrisje 🤣🤣🤣

Het kunnen ook kleine 🦐 garnaaltjes zijn Nellie. 😅🤣😂

Die zijn lekker Crisje maar gaan snel ruiken 🤣🤣🤣