Opnieuw aangifte tegen Peter Gillis, hij zou iemand hebben geprobeerd neer te schieten

Er is opnieuw aangifte gedaan tegen Peter Gillis. De aangifte is via Omroep Gelderland in de openbaarheid gekomen en in de aangifte wordt Peter Gillis beschuldigd van een schietpartij.

Volgens de aangever drong een oud-parkbeheerder zijn huis binnen, met een eigen sleutel. Dat heet in juridische termen huisvredebreuk. Alsof dat niet erg genoeg is, was er een bizar incident in februari 2019. Peter en een groep Oost-Europese heren zouden zijn afgezakt naar het park om de voormalige parkbeheerder te intimideren. “Ik stond op zo’n 100 meter afstand en voelde me doodsbang toen ik twee schoten hoorde,” beweert de aangever.

Na de schoten zocht de oud-parkbeheerder de aangever op met een bedreiging: β€œAls je niet weggaat, dan komen dezelfde mannen als die de voormalige parkbeheerder hebben weggejaagd bij jou aan de deur.” Alsof dat nog niet genoeg was, voelde onze aangever een paar dagen later een drukgolf van een explosie achter zijn chalet. Hij is er stellig van overtuigd dat dit een poging tot aanslag was. Niet alleen hij, maar ook andere parkbewoners zouden regelmatig geΓ―ntimideerd zijn door Oost-Europese mannen, die waarschijnlijk handelden in opdracht van Peter.

De vraag is hoe lang Talpa nog door wil gaan met Peter Gillis. Want er staan nu een aantal rechtszaken op hem te wachten. De situatie wordt onhoudbaar en het moge duidelijk zijn dat wat er op de vakantieparken gebeurd en waarvan Peter Gillis beschuldigd wordt niet door de beugel kan.

Deel deze juice!

Geschreven door Utopia fan

Utopia Fan is een ervaren journalist die graag de mankementen en gebreken van bekende Nederlanders onthult. Want hΓ© uiteindelijk zijn we allemaal mensen.

Abonneer
Laat het weten als er
3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

De beerput gaat hoe langer hoe meer open bij die Gilles.

En die is nog lang niet leeg Chrisje , nu weer een boete boven zijn hoofd hangen van de gemeente Asten omdat de brandveiligheid op Prinsenmeer niet in orde is. In juni 2022 hier al een waarschuwing voor gehad😑

Ik denk dat die Gilles het zo lang laat oplopen, dat de gemeentes zoveel boetes hebben opgelegd, en ze naar de rechtbank stappen. En Gilles dan ineens van het toneel verdwijnt naar een land waar ze hem niet aankunnen. Hij zorgt er wel voor dat hij daar alsnog kan leven als een god in Frankrijk.
Want Gilles gaat echt geen dwangsommen betalen, en helemaal niet de bak in. En nu gaat/ging hij met Markie parkie naar de rechtbank, om zijn gezicht te laten zien. En de rechters in een ander land kan uitlachen.