Linda de Mol heeft ontzettend veel aandacht nodig

Altijd in het oog van de media, is Linda de Mol, net als menig BN’er, zich net dat tikje meer bewust van haar verschijning dan velen onder ons. Maar laten we eerlijk zijn, wie zou dat niet zijn als je constant gefilmd wordt en elke beweging onder een vergrootglas ligt. Linda deelt dat ze meerdere pogingen heeft gedaan om op gewicht te blijven, waarbij sommige ervaringen meer positief waren dan andere.

Tijdens een openhartig gesprek in LINDA. opende ze het boekje over haar afvalavonturen. “Ik heb talloze diëten geprobeerd. Zo was Jennifer Aniston fan van The Zone en het South Beach Diet, terwijl ik na de geboorte van mijn kinderen koos voor montignac. En ja, het werkte: de kilo’s verdwenen als sneeuw voor de zon.” Maar er is één dieet dat ze maar al te graag oversloeg: “Het Atkins dieet, waarbij men zich te goed deed aan leverworst en massa’s gebakken eieren. Waarom ik dat oversloeg? Omdat je adem er zo heftig van werd. Stel je voor, mensen zouden omvallen bij mijn zucht.”

Linda kiest nu meer voor comfort en stijl. Ze grapt: “Stel je voor dat iedereen in mijn nabijheid zou neervallen wanneer ik even uitadem.” Om dit te vermijden gaat ze voor outfits die zowel flatterend als comfortabel zijn. “Ik heb een zwak voor broekpakken; zwart, donkerblauw, zachtroze, ijsblauw, crème. Enkele van mijn favorieten komen van Zara, Baum und Pferdgarten, en Arket, maar mijn pronkstuk? Een chique Alexander McQueen, die blijft eeuwig in mijn kast.”

Ze voegt eraan toe: “Thuis trek ik alles wat strak zit onmiddellijk uit en relax ik het liefst in een joggingbroek en sweatshirt. Ook dat deel van mij bestaat.”

Deel deze juice!

Geschreven door Utopia fan

Utopia Fan is een ervaren journalist die graag de mankementen en gebreken van bekende Nederlanders onthult. Want hé uiteindelijk zijn we allemaal mensen.

Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Het is gewoon een lelijke heks ze heeft een bezem nodig kapsones wijf