Marco Borsato neemt wel heel drastisch besluit

Na maanden van stilte, controverses en verdachtmakingen is er eindelijk weer een teken van leven van Marco Borsato. Het begon allemaal in 2020, toen er hardnekkige geruchten over de zanger op internet rondgingen over vermeend “grensoverschrijdend gedrag met minderjarige meisjes”. Met alle macht heeft Borsato geprobeerd de bron van deze beschuldigingen te achterhalen, door in december 2021 via Knoops’ advocaten het Openbaar Ministerie te vragen een onderzoek in te stellen.

Alsof dat niet genoeg was, gooide een 22-jarige vrouw olie op het vuur door aangifte tegen de zanger te doen, bewerend dat hij haar tussen 2014 en 2019 “onzedelijk heeft betast”. Maar Marco liet het daar niet bij zitten, hij “ontkende” stellig en ging in de tegenaanval met een aangifte tegen de jongedame voor “het doen van een valse aangifte en het indienen van een lasterlijke aanklacht”. Alsof het drama nog niet genoeg was, kwamen in de YouTube-serie BOOS nieuwe beschuldigingen naar voren, wat leidde tot de totale ‘canceling’ van Borsato in de media.

Fans die nog steeds achter de zanger staan, houden hun adem in bij het zien van een nieuwe sprankeling in de duisternis. De eens zo afwezige Borsato heeft recentelijk zijn Instagram-profielfoto bijgewerkt – zijn eerste teken van activiteit sinds maart 2021. Op de foto straalt Marco zelfverzekerd, gekleed in een “grijze jas met kraag”, met zijn kenmerkende glimlach. Het lijkt erop dat Marco een comeback wil maken en weer aan de slag wil en dat is nogal een drastisch besluit aangezien nog niet duidelijk is of het openbaar ministerie hem gaat vervolgen.

Deel deze juice!

Geschreven door Utopia fan

Utopia Fan is een ervaren journalist die graag de mankementen en gebreken van bekende Nederlanders onthult. Want hé uiteindelijk zijn we allemaal mensen.

Abonneer
Laat het weten als er
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Ik geloof borsato niet

Net zo schaamteloos als Vieze Jeroen en ALI B.
Wat een verval heeft die John de Mol op tv gebracht.