Blunder: Winston Gerschtanowitz verwond deelneemster met confettikanon

De spanning in de studio was te snijden toen een deelnemer gisteren tijdens het programma miljoenenjacht een mooi bedrag van 199.000 euro binnenhaalde. Vorige week was het een krankzinnige 679.000 euro, maar laten we eerlijk zijn, 199.000 euro is ook een flinke geldprijs. En je weet wat dat betekent: Winston Gerschtanowitz staat klaar om iemand thuis ook blij te maken met een cheque van hetzelfde bedrag.

Soms zien kijkers Winston al in hun voortuin wachten terwijl de show op de achtergrond speelt. Anderen zijn volkomen verbijsterd als Winston en zijn team op hun deur kloppen. Het lot koos gisteren voor Maxime uit Drunen. Het was op het nippertje, want binnen een week zou ze zijn verhuisd.

Stel je eens voor wat je zou kunnen doen met zo’n bedrag. Een luxe verbouwing aan je nieuwe woning, een deel van je hypotheek eerder aflossen, of jezelf trakteren op een droomvakantie of een luxe auto. Maar voor Maxime is er een andere, meer urgente bestemming voor een deel van dat geld.

Maar Winston maakte een enorme blunder, want het confettikanon werkte niet naar behoren. Toen hij zich ervan overtuigde dat het niet meer zou werken, lette hij niet meer op de richting van het kanon. En jawel, het ontplofte alsnog in het gezicht van de nietsvermoedende Maxime.

Hieronder de beelden:

Deel deze juice!

Geschreven door Utopia fan

Utopia Fan is een ervaren journalist die graag de mankementen en gebreken van bekende Nederlanders onthult. Want hé uiteindelijk zijn we allemaal mensen.

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties