Dave Roelvink zit helemaal aan de grond is heftig verslaafd aan coke

Badboy Dave Roelvink lijkt helaas weer in de problemen te zijn geraakt met het befaamde witte neuspoeder. Onze insiders vertellen dat Dave stilletjes naar een afkickkliniek in het zonnige Zuid-Afrika is gevlogen. “Het ging weer helemaal de verkeerde kant op.”

Dries Roelvink, Dave’s trotse vader, toonde ons eerder de gezinsmomenten in hun realityshow ‘De Roelvinkjes’, waarin het gezin een vakantie in Oostenrijk vierde. Hoewel Dave naar buiten toe sterk leek, liet een onthulling van Dries ons zien dat schijn bedriegt.

Kijkend naar de vrolijkheid in de serie, deelde Dries zijn zorgen: “Ondanks alle lachmomenten, had Dave onlangs een terugval.” Zijn vrouw, Honoria, is diepbedroefd: “Hij verdient dit niet, hij is zo’n goede ziel,” verzuchtte ze met betraande ogen.

Volgens Dries kreeg Dave’s worsteling een duidelijk gezicht toen hij in de vroege ochtend belde. “Het was rond vijf uur, en hij was bijna in paniek”, deelde Dries. “Hij bleef maar zeggen dat hij te veel had gebruikt.”

Jazzlyn, de vriendin en rots in de branding van Dave, blijft onvermurwbaar aan zijn zijde. Dries geeft aan: “Ze zijn al sinds hun jeugd elkaars steun en toeverlaat, en zij staat stevig achter hem, ondanks deze tegenslag.”

In de afkickkliniek heeft Dave beperkte telefoontijd. Maar elke kans die hij krijgt, gebruikt hij om contact op te nemen met Jazzlyn en hun kleintje, Dean. “Elke keer als Dave hoort over de zwembadavonturen van opa met Dean, voel je dat hij daarbij had willen zijn.”

Het doet Dries pijn om zijn zoon zo te zien worstelen. “Het is hartverscheurend. Stel je voor dat je nooit meer je favoriete drankje mag hebben,” vertelde Dave aan zijn vader. Dries houdt echter hoop: “Het wordt een lange reis, maar Dave heeft genoeg motivatie en is vastbesloten om zijn leven weer op de rails te krijgen.”

Deel deze juice!

Geschreven door Utopia fan

Utopia Fan is een ervaren journalist die graag de mankementen en gebreken van bekende Nederlanders onthult. Want hé uiteindelijk zijn we allemaal mensen.

Abonneer
Laat het weten als er
8 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Die Junk gaan We van zelf zien bij het Leger des Heils.
Daar hoort die ook thuis bij de soepbus trillend na zijn shotje fentanyl .
Dat zijn vrouw zo een crackhead niet verlaat zeg.
Die blijft altijd een verslaafde zombie .

Ik lees wel dat jij nooit een verslaafde in je omgeving hebt gehad, en heb je dat wel gehad. Dan heb jij die persoon keihard laten vallen. En die persoon moet heel blij zijn dat jij niet meer in zijn of haar leven bent.

Lieve Dave roelvink
Je kan het ook komt wel weer goed met de kracht van je familie en je vriendin en zeker je kleine jongen ben trots op je dat je zelf aan geef dat het verkeert gaat heel veel sterkte ook voor de fam

Verrassing, dit zag niemand aankomen toch, die knul is verslaafd aan van alles en nog wat, van ijsbaden tot Joost mag weten wat, maar het meest, net als zijn familie aan aandacht.

Ik kijk hier echt niet van op, die gast zal het ook nooit leren.
Ook weer zo iemand die zijn gezin keer op keer teleur zal stellen.
Die vent word ook nooit volwassen, net als die kleuter van Hazes.

Ik ben ervan overtuigd dat Dave het gaat lukken om weer clean te worden. Als het waar is wat er gezegd wordt dat hij “maar” 2x heeft gebruikt, dan lukt het hem wel.
Ik heb iemand dicht bij me die ook verslaafd is geweest aan dat witte spul. En die heeft ook een paar x afgekickt. En die persoon is nu bijna 10 jaar clean. Ik ben zo ontzettend trots op die persoon dat die persoon ondanks de moeilijke tijden toch van dat spul afblijft. Die persoon weet het ook dat ik trots ben.

Wat ik niet begrijp is waarom dit in Afrika moet gebeuren.

Iemand die echt af wil van de troep heeft hier in Nederland tal van mogelijkheden voor goede ondersteuning en hulp.

Geloof me niet alles wat van ver komt is beter en het allerbelangrijkste: je moet echt willen!!!

Je hebt gelijk Nellie , iedereen kan een behandeling in Zuid-Afrika ook niet betalen.
En hij heeft zelf toch ook een afkickkliniek samen met een collega, maar die geven alleen dagbehandeling.
Hopelijk komt het goed met hem, zeker voor zijn vriendin en kind.
Hij miste ook een 🍷 wijntje drinken vertelde Dries.
Is het dan niet beter om niet te drinken bij iemand die verslaafd is.
Je ziet Dries overal met een wijnglas.