Glennis Grace ziet zichzelf als het slachtoffer na incident in Jumbo

Na haar beruchte incident in een Jumbo-filiaal dacht zangeres Glennis Grace dat ze het ergste wel had gehad. Maar de gevolgen van haar handelingen blijken dieper te gaan dan de hitlijsten, zo vertelt ze openhartig in een exclusief interview met Party.

Het zingen gaat weliswaar door, maar Glennis Grace voelt de kille wind van isolement om zich heen waaien. Enkele van haar nauwste bondgenoten hebben de brug verbrand. Over deze verrassende wending zegt ze: “Op zakelijk vlak kan ik dat nog begrijpen, maar op persoonlijk niveau? Dat doet pijn.”

Wat vooral schrijnend is, is het verlies van enkele oude vrienden die haar jarenlang bijstonden. “Het waren geen oppervlakkige contacten”, benadrukt Glennis Grace. “Sommigen van hen stonden aan mijn zijde in de moeilijkste tijden. Ik had liever gehad dat ze gewoon aan mijn deur kwamen en hun frustraties uitten.”

Maar het zijn niet alleen vrienden die afstand nemen. Zelfs enkele familieleden en mensen uit haar directe kring lijken haar met andere ogen te bekijken. Het zwaarste voor Glennis Grace? “Het diepste verdriet is te beseffen dat geliefden uit je leven verdwijnen”, onthult ze aan Party.

Deel deze juice!

Geschreven door Utopia fan

Utopia Fan is een ervaren journalist die graag de mankementen en gebreken van bekende Nederlanders onthult. Want hé uiteindelijk zijn we allemaal mensen.

Abonneer
Laat het weten als er
4 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Dat mens spoort nog steeds niet en zal dat waarschijnlijk ook nooit doen.

Natuurlijk was het niet goed wat is gebeurd, maar als dit een gewone burger was overkomen, dan had die er met een geldboete vanaf gekomen. En zijn leven ging door, maar hier is een half leven naar de kloten gegaan. Deze zaak kent alleen maar verliezers. Hoe het ook zij. Ze is een geweldige zangeres, en van wereldformaat. Ja met een grote bek, klopt. Maar. Die zijn er wel meer. Ik ben het eens met het feit dat iemand straf verdiend voor zoiets. Maar het moet ook wel eens een keer voorbij zijn. De deuger’s in Nederland zijn echt overdreven tegenwoordig. Ze voelen zich echt te goed en beter als velen. Dat moet ook ophouden

Zij is toch ook een gewone burger of heeft ze sinds haar domme actie ineens blauw bloed ?

Een normaal denkend iemand maakt zulke heisa niet en of je nu hoog of laag zingt, ze heeft het aan haar zoon en zichźelf te danken!!!

Waarom moet zij steeds dat Jumbo incident blijven oprakelen? Op die manier blijf je inderdaad wel slachtoffer.
Mens wat wil je nou? Wil je zingen of wil je slachtoffer blijven spelen? Als je wilt zingen, hou dan je bek over dat Jumbo incident. En wil je slachtoffer zijn, dan ga je uit de spotlight en ga je je in huis opsluiten en zielig doen.
Van mij mag je de voor het laatste kiezen.