Het laatste showbizz nieuws

Marco Borsato, Shownieuws

Dochter Marco Borsato wil beroemd worden en gaat uit de kleren


Jade Borsato de dochter van Marco Borsato timmert hard aan de weg als zangeres en het is haar grote droom om beroemd te worden. Ze was zelfs gaan acteren. Ze speelde de rol van Abby Rose in de soap GTST. Maar toen alle aantijgingen over haar vader naar buiten kwamen was ze behoorlijk boos.

Jada vond het namelijk jammer dat door alle ophef over de aantijgingen rondom haar vader haar debuut in GTST ondersneeuwde. Jada maakte haar eerste opwachting in GTST net toen de hel over haar vader losbrak. Ja je debuut is lekker belangrijk als blijkt wat klopt dat je vader heeft gedaan waarvan hij beschuldigd wordt.

Maar goed met haar zangcarrière wil het niet echt lukken en dus deelt ze nu maar steeds vaker hele gewaagde foto’s van haar zelf op haar Instagram account om aandacht te krijgen en haar carrière een boost te geven.

Hieronder een recente foto die ze deelde:

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
4 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

de enige manier om aan je portie aandacht te komen als je verder niks kan en dat is jezelf als een goedkoop delletje te kijk zetten voor het insta-raampje.
er ontbreekt alleen nog een rode lamp

Daar zitten we echt op te wachten nog een Borsato die uit de kleren wil of gaat, is die familie ziek of hoe zit dat.

Ze hebben daar alle 4 een klap van een molenwiek gehad😤

Triest meisje.. een van 13 in een dozijn…..en sneu overigens dat die jonge meisjes er tegenwoordig allemaal hetzelfde uitzien met hun opgespoten lippen en getekende wenkbrauwen .