Het laatste showbizz nieuws

Chateau Meiland, Maxime Meiland, Shownieuws

Fans bezorgd om enge telefoontjes die Erica Meiland krijgt


Het leven in Code Rosé, het gloednieuwe pension van de Meilandjes, heeft een wat bittere wending genomen. Erica is sinds de opening overspoeld met mysterieuze telefoontjes. “Dit is niet grappig. Dit is gewoon eng”, staat erop Twitter.

Toen Chateau Meiland’s recente aflevering het startschot gaf voor boekingen, was Erica’s telefoon niet te stoppen. En de oorzaak? Een kleine misstap. Ze had onbedoeld haar persoonlijke nummer op de site gezet.

Elke keer als Erica’s telefoon gaat, rolt er een zucht door de kamer. Maxime waarschuwt: “Dit is gewoon weer een grappenmaker”. Erica, die probeert beleefd te blijven, maar is gefrustreerd. “Ja, wat moet ik dan? Meteen ophangen? Dat is ook onbeschoft”. Maar Maxime ziet de problemen al aankomen. “Ik ben benieuwd hoe je er over een paar maanden over denkt”, merkt ze op.

En inderdaad, Erica’s geduld wordt op de proef gesteld. Een onbekende stem vraagt: “Heeft u ook s*kskamers te huur?” Waarop Erica kort antwoordt: “Nee, die hebben we niet. Goedemiddag” en snel de lijn verbreekt. Maxime reageert: “Wat een idioot”.

Martien heeft duidelijk genoeg van het gestalk en roept: “Je moet een ander nummer nemen, ik heb het gezegd!” Maar voor Erica is het geen optie. En wie krijgt de schuld volgens haar? Maxime. “Mijn telefoon staat roodgloeiend sinds die aflevering, waarin Maxime vrolijk meldde dat mijn nummer op de site stond. Ik denk wel dat het stopt, maar wanneer?”

Ondertussen reageren de fans ook op het incident. Een bezorgde kijker postte op Twitter: “Het is ronduit angstaanjagend dat mensen Erica zo lastigvallen. Het is gewoon eng!”

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Is ook eng ,dus toch maar een ander nr nemen.Ben het voor een keer met Martien eens.
Dit rare soort telefoontjes.bewijst maar weer eens, hoe veel mensen er primitief zijn in Nederland .
Serkte Erica

Als zo eng is, kan ze nieuwe telefoonnummer nemen, engheid is meteen opgelost.
Of wellicht is het telefoonnummer alleen voor de aandachttrekkerij op de website gezet. 😉

Zeker vervelend voor Erica.
Een ander nummer nemen.
Moest ook wel even lachen, een se*kamer te huur, code Rosé lijkt al op een bordeel, dus die vraag is niet zo gek.😅🤣😂