Nicol Kremers komt met nieuwe heftige onthullingen over Peter Gillis

In een recent gesprek met PowNed geeft Nicol Kremers hints over een gloednieuw project van haar. Voor de verandering gaat het niet om pikante kiekjes, maar Nicol lijkt haar heftoge ervaringen met Peter Gillis op papier te willen zetten.

Op de vraag wat ze voor haar rol als covergirl heeft binnengeharkt, blijft ze mysterieus: “Het was niet voor de show en ik ben trots op wat ik ervoor heb gekregen, maar bedragen? Daar hou ik me liever stil over.”

De geruchtenmolen draait echt op volle toeren. Volgens insiders zou Nicol zelf Playboy hebben benaderd voor de shoot en dit kosteloos hebben gedaan. “Pro bono, dus.”

Intriges rond het boek over Peter Gillis hint Nicol erop dat haar boek een intiem kijkje in haar leven zal bieden. En ja, dat betekent ook onthullingen over haar stormachtige tijd met ex-liefde Peter Gillis. De geruchten gaan dat de relatie met hem diepe sporen bij haar heeft achtergelaten. Echter moeten we niet te vroeg juichen over de release van dit boek. Het manuscript zou al klaarliggen, met Andries Jelle de Jong als vermeende schrijver. Maar strubbelingen tussen beide partijen zouden de release in de weg staan.

Bij PowNed voelden ze de spanning. “Deze verhalen zijn niet zomaar uit de duim gezogen. Toen we Andries vorige week bevraagden, liet hij los dat er misschien sprake was van een misverstand. Hij liet doorschemeren dat, hoewel hij het Playboy-interview met Nicol heeft afgenomen, zijn handen schoon zijn wat het boek betreft.”

Dus komt dat boek er nou of niet?

Deel deze juice!

Geschreven door Utopia fan

Utopia Fan is een ervaren journalist die graag de mankementen en gebreken van bekende Nederlanders onthult. Want hé uiteindelijk zijn we allemaal mensen.

Abonneer
Laat het weten als er
6 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Het is toch ook een klootzak

Waarom moet iedereen die een keer op tv is geweest een boek over zijn of haar leven uitgeven? Vinden ze zichzelf zo belangrijk dat ze een biografie moeten uitgeven?
Ik lees heel graag, maar een boek over iemands leven? Nee, dank je. Geef mij maar een spannend boek.

Ze heb weer aandacht nodig

Zou haar site niet genoeg bezoekers meer trekken? Dat ze daarom weer een andere manier van aandacht zoekt?

Ben het volkomen met je eens dat BN’ers boeken schrijven ,vind ik niet nodig het zijn allemaal geldhaaien.

Aan mij zullen die bn’ers niets verdienen met hun biografie boeken. Wil graag lekker slapen na het lezen, en geen nachtmerries om wat bn’ers hebben uitgespookt en in hun boek hebben geschreven.