Drama: Tino Martin valt dronken in slaap achter het stuur

Een juichannel heeft enkele heftige details onthuld over de Nederlandse zanger, Tino Martin. Ooggetuigen claimen dat de zanger in beschonken toestand in de auto is aangetroffen.

Op een nacht spotte een getuigen, na zijn nachtdienst, een bekende Mercedes aan de kant van de weg bij een tankstation. “De auto stond er geparkeerd met een draaiende motor en luidruchtige muziek,” deelde de bron. Bij nadere inspectie bleek niemand minder dan Tino Martin zelf in de bestuurdersstoel in slaap te zijn gevallen.

Een winkelmedewerkster merkte op dat de auto er al een tijdje stond. De oplettende volger besloot om de situatie te inspecteren en klopte voorzichtig op het raam. Tino schrok wakker en reageerde niet zoals verwacht. “Hij was niet bepaald blij en vroeg op een niet zo vriendelijke manier of ik wel goed snik was”, vertelde de bron. Voordat er een verdere verklaring kon worden gegeven, reed de zanger weg, waarbij de volger een sterke alcohollucht opmerkte.

Maar dat is nog niet alles het juicechannel kreeg ook een andere tip over de zanger, dit keer over een avondje uit bij de chique Harbour Club in Vinkeveen. Een bron onthulde dat Tino er “niet helemaal bij was” en om twee flessen bubbels vroeg om mee te nemen. “Zijn stemming was verre van feestelijk. De drank leek eerder een verdoving na een zware confrontatie,” deelde de getuige. Dat Tino een flink drankprobleem hebt weten we al, maar hij zei dat het beter ging.

Deel deze juice!

Geschreven door Utopia fan

Utopia Fan is een ervaren journalist die graag de mankementen en gebreken van bekende Nederlanders onthult. Want hé uiteindelijk zijn we allemaal mensen.

Abonneer
Laat het weten als er
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Hoever moet die gek nog gaan voordat z’n rijbewijs een keer afgepakt gaat worden ?
Ze had hem niet wakker moeten maken maar 112 bellen en direct om de politie vragen. Blazen, bloedproef, noem maar op.
Nu heeft ze hem de kans gegeven om nog even iemand voor z’n raap te rijden en waarschijnlijk dan nog doorrijden ook.
En maar roepen dat ie geen hulp nodig heeft.

Wat interessant zeg eens zuipschuit altijd een zuipschuit