Hans Klok haalt keihard uit: ‘Monique Westenberg lijkt op een halve travestiet’

In zijn recent verschenen biografie neemt Hans Klok geen blad voor de mond wanneer het aankomt op de hedendaagse schoonheidsidealen van BN’ers. Bijzonder scherp is hij over Monique Westenberg en Sarah van Soelen, de vriendinnen van André. Hans beschrijft hen als figuren met “Zoveel make-up. En allemaal van die opblaaslippen”. De illusionist vraagt zich hardop af: “Waarom willen ze die lippen? Zijn ze niet gelukkig met zichzelf? Het zijn net halve travestieten.”

Het weekblad Story kreeg een exclusieve blik in de biografie waarin Klok een duidelijke mening ventileert over cosmetische ingrepen. Terwijl hij een kritische blik werpt op ‘die vriendinnen’ van André, onthult hij ook zijn eigen flirt met plastische chirurgie. Een paar jaar terug overwoog hij zelfs een bepaalde ingreep. “Ik zou het weer moeten doen, ik heb zo’n lelijke fronsrimpel. Maar je moet er niet in doorslaan en wel je karakter behouden.”

Ondanks zijn eigen bedenkingen waarschuwt Hans voor de valkuilen van te veel aanpassingen, vooral bij mannen. Hij suggereert dat mannen die te veel aan hun gezicht sleutelen het risico lopen op “een… ouwe lesbienne” te lijken. Daarbij geeft hij toe dat mannen het op het gebied van ouder worden makkelijker hebben: “Als je lichaam maar een beetje in vorm is. Jullie vrouwen worden afgerekend op elke rimpel.” Desondanks blijft Klok gefocust op fit blijven en grapt over zijn eigen buik: “Gelukkig ben ik kampioen in buik inhouden.”

Deel deze juice!

Geschreven door Utopia fan

Utopia Fan is een ervaren journalist die graag de mankementen en gebreken van bekende Nederlanders onthult. Want hé uiteindelijk zijn we allemaal mensen.

Abonneer
Laat het weten als er
4 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Hij komt er tenminste voor uit dat hij zelf ook iets aanzien voorhoofd heeft laten doen👍

Wat de dames betreft heeft hij helemaal gelijk.

Ik heb helemaal niets met de Hazes clan, maar heeft de heer Klok zelf wel eens in de spiegel gekeken, die denkt ook dat 30 blijft, die is net zo fake. Die heeft ook een laag plamuur op, waar je met carnaval jaloers op zou worden.

volgens mij is Hans Klok een een… ouwe lesbienne met zijn opmerkingen idioot

Hans heeft gelijk ! Want een engnek die vrouw!