André Hazes neemt een zeer zeer drastisch besluit

Het turbulente leven van André Hazes, doordrenkt met hoogte- en dieptepunten, is opnieuw onder de glinsterende spotlights van de showbizzwereld geschoven. In de wirwar van zijn muzikale carrière, getekend door vroegere verslavingen en een carrousel van liefdesavonturen, lijkt André eindelijk een moment van sereniteit te hebben gevonden. Zijn podium is wekelijks verlicht, een baken in de storm van zijn soms tumultueuze leven, waarbij zijn hereniging met Monique Westenberg een subtiele indicatie is dat hij, althans voorlopig, de rustigere wateren opzoekt. Maar kunnen we bij André echt spreken van kalmte na de storm?

Zijn muzikale reis heeft recentelijk een ander pad gekozen, met een gewaagde wijziging in zijn sound. Maar zijn fans lijken niet helemaal in de pas te lopen met deze nieuwe André-melodieën. Tegenvallende streaming- en ticketverkoopcijfers rijzen de vraag: hoe verwerkt de zanger dit?

De openheid van André in het magazine LINDA. onthult een man die hunkert naar acceptatie voor zijn nieuwe muzikale stijl, maar het is ook een man die de schaduw van zijn destructieve verleden erkent: “Als ik terugval in die oude slechte gewoontes, zal ik stoppen met optreden,” onthult hij. Drank en het befaamde “witte spul” hebben voorheen een donkere wolk over zijn leven geworpen, en de demonen van het verleden loeren wellicht nog in de coulissen. André zal dus stoppen met zingen als hij een terugval heeft.

Kan het rauwe talent van André de strijd aangaan met de mogelijke verleidingen die op de loer liggen, vooral wanneer tegenslag op de loer ligt? De recente misstappen van Dave Roelvink waren een bittere herinnering aan hoe gemakkelijk oude gewoonten kunnen terugkeren.

Binnenkort zal het tweede deel van zijn documentaire worden onthuld, waarin mogelijk meer inzicht wordt geboden in de ziel van de zanger. Hierin zal ongetwijfeld meer te ontdekken zijn over zijn innerlijke strijd en artistieke evolutie, terwijl wij, het publiek, ons afvragen: zal André de harmonie vinden die hij zoekt, zowel in de muziek als in zijn persoonlijke leven?

Deel deze juice!

Geschreven door Utopia fan

Utopia Fan is een ervaren journalist die graag de mankementen en gebreken van bekende Nederlanders onthult. Want hé uiteindelijk zijn we allemaal mensen.

Abonneer
Laat het weten als er
10 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Dan zal hij snel kunnen stoppen dat zielig ventje!!!

Het word nooit meer iets met die kleuter,die is te veel in zich zelf gaan geloven.

Ik geloof niet dat hij niets meer gebruikt, en stoppen met optreden zal hij ook niet doen. Hij wil te veel in de spotlights staan. En hij moet Monique ook onderhouden met haar dure levensstijl en honden die om de zoveel tijd het huis slopen. En reisjes naar Amerika kosten ook wel wat.

Mensen die steeds nadrukkelijk moeten beweren hoe clean,gelukkig enz enz ze zijn .Zijn dat meestal niet want dan zou het niet nodig zijn om dat steeds maar weer publiekelijk kenbaar te moeten maken.

Mensen die verslaafd zijn geweest, hoor je niet. Ze schamen zich dat ze verslaafd zijn geweest. Daarom schreef ik gisteren al dat ik niet geloof dat hij niet meer gebruikt. Hij wil zichzelf gewoon overtuigen dat af en toe een biertje en snuifje geen verslaving is. Wat in zijn geval wel is.

André moet eens ophouden met zijn docu,aandechttrekkerij en ook met zingen.Een ding begrijpt hij kennelijk niet dat de mensen hem,Monique en de rest van de Hazeskliek spuugzat zijn.
Ben het dus volkomen met Elly eens

AANDACHT, DAAR IS HIJ WEER DE KLEUTER. Dit is de manier om nog aandacht te krijgen, voor de rest is die hele familie niets meer, behalve zijn zus.

Het enigste wat hij wil is aandacht.
Je word de afgelopen dagen dood gegooit met die rotkop op tv.
Met zijn zogenaamde vrienden, en interviews die hij geeft.🤮

Hij moet zijn nieuwe docu promoten, daarom is hij zoveel op tv te zien. Zodat mensen hem en zijn docu niet vergeten.

heb je hem ook weer met zijn slaapverwekkende uitgekauwde jankverhaal.

echt een zoon van zijn moeder

alles masr blijve uitmelken

ook al is de laatste druppel jaren geleden al uitgeperst

en hij is een leugenaar

die gaat echt niet nuchter door ut leve