Het laatste showbizz nieuws

Johan Derksen, Shownieuws

Caroline van der Plas is woest op matennaaier Johan Derksen


In de glinsterende wereld van de Nederlandse showbizz heeft een recent concert van John de Bever in Ahoy voor een broeierig potje roddels en controverses gezorgd. Met bijzondere gasten op het programma, waaronder de immer kleurrijke Johan Derksen en politica Caroline van der Plas, verwachtte het publiek een vrolijke avond. Echter, wat volgde, was een verrassende wending en een sausje van backstage drama.

Caroline besloot onverwachte af te zeggen voor de show op het laatste moment. Een ongebruikelijke zet, waarover ze later een video plaatste op Twitter, waarin ze haar bezorgdheid uitte: “De hele dag heeft het aan me geknaagd of ik dit wel moet doen. Vooral omdat het in Rotterdam zelf is.” Hierbij refereert ze aan het onlangs plaatsgevonden schietdrama dat de stad in zijn greep had gehouden.

Johan Derksen, echter, trakteert ons op een iets ander verhaal, met een pittig randje aan het oordeel. In het programma ‘Vandaag Inside’ legt hij een bom onder Caroline’s eerdere beweringen door te suggereren dat haar afwezigheid op het podium niet zozeer geboren was uit respect voor de tragische gebeurtenissen in Rotterdam, maar mogelijk eerder voortkwam uit technische strubbelingen tijdens de repetities. “Maar Caroline kon er niks aan doen”, beweert hij. Verder specificeert hij: “Als onervaren zangeres moest ze op afstand van de muziek zingen en dan krijg je een vertraging op de lijn en dan kan ze niet op tijd inzetten. Ja, dat werd een gestuntel en die zegt: ‘Hier begin ik niet aan.’”

Özcan Akyol, die de uitspraken van Johan hoort, wijst uit naar een potentieel moreel dilemma: “Dus ze heeft zich teruggetrokken omdat ze het niet kon?” waarop Johan bevestigend antwoordt en uitlegt over de noodzaak van technische ondersteuning zoals oortjes voor het op tijd inzetten met de muziek.

En Caroline? Ze is flabbergasted door Johan’s uitspraken en antwoordt met krachtige ontkenning: “Dit is echt niet waar. Ik heb het waarom ter plaatse uitgelegd aan Johan notabene en hij had er begrip voor. Erg jammer dit.” Ze benadrukt dat haar beslissing niets te maken had met mogelijke valse noten, en repliceert: “Kan mij dat nou schelen als ik vals zou zingen?”

Ze onthult verder op Twitter: “Het ging mij helemaal niet over het geluid vanaf het balkon. Er was na de repetitie besloten dat het vanwege het geluid op het podium zou zijn. Daarvoor was het gevoel bij mij al opgebouwd die dag of ik dit wel zou moeten doen.”

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Belachelijk dat Caroline het schietdrama als reden opgeeft.
Het is gruwelijk wat daar heeft plaatsgevonden maar zulke dingen zijn nu eenmalig erg genoeg schering en inslag hier in ons kleine landje.
Elke dag opnieuw doden door kogels en branden.

Ik geloof deze keer de kerstman.