Zangeres Maan onherkenbaar na transformatie

Zangeres Maan die met nogal wat mannelijk bn’ers het bed heeft gedeeld is niet terughoudend als het op experimenteren aankomt, vooral niet met haar looks.

De immer verrassende Maan heeft, zoals haar Instagram-fans al weten, een voorliefde voor een beetje haarkleur-magie hier en daar. Wie herinnert zich niet toen ze, geïnspireerd door de nieuwste Barbie flick, haar blonde manen in een opvallende roze tint onderdompelde? “Beetje geknutseld”, onthulde ze destijds terloops naast haar nieuw roze look op de gram.

Fast forward naar het heden, en Maan geeft ons weer wat te kletsen over de koffie. Ze plaagde haar volgers onlangs met een frisse look, waarin ze pronkte met blonde wortels en speels, felroze punten. “Experiment”, liet ze los naast haar nieuwste Instagram-kiekje.

Maar zoals bij elke publieke figuur werden de meningen in de commentarensectie snel verdeeld. Sommige volgers waren volledig betoverd door de nieuwe kleurexplosie op haar hoofd. “Aaahhh helemaal obsessed met deze kleur !!!” jubelde er eentje, terwijl een ander smeekte: “Hoe kan bij jou alles prachtig staan?!”

Toch waren niet alle toetsenborden in de stemming voor lofzang. Maan’s gewaagde stijluitstapje stuitte ook op kritiek: “Wat heb je met je mooie haar gedaan?” en het ronduit onverbloemde “Verschrikkelijk” sierden ook in de comments.

Ach, zo gaat dat in het leven onder de spotlights. En terwijl haar liefdesleven met Karel, de frontman van Goldband, vrolijk voortkabbelt, blijft Maan de wereld verbazen – met haar muziek, haar bedpartners, én ja, haar onvoorspelbare haarkleurenavonturen.

Hieronder de foto:

Deel deze juice!

Geschreven door Utopia fan

Utopia Fan is een ervaren journalist die graag de mankementen en gebreken van bekende Nederlanders onthult. Want hé uiteindelijk zijn we allemaal mensen.

Abonneer
Laat het weten als er
3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Vlot kapsel en het staat haar 👍

junkies worden altijd een beetje rebels

Ahaaa nu weet ik waarom ik een rebel ben 😳