Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Lover van Leontine Borsato in elkaar gemept door woedende echtgenoot


Leontine Borsato en haar lover John Huiberts hadden elkaar weer helemaal gevonden nadat ze kort uit elkaar zijn geweest. John liet doorschemeren dat Leontine behoorlijk lui was en tot laat in bed bleef liggen en dat kon deze ondernemer die miljonair is en altijd hard heeft gewerkt niet zo waarderen.

Maar toch vonden ze elkaar weer en lijken ze weer gelukkig met elkaar. Tenminste dat leek zo. Yvonne Coldeweijer deelt nu wat smeuïge details overJohn en Leo: “Geloof het of niet, maar insiders uit Waalwijk vertelden me dat John en Leo hun liefdesvuur niet meer brandend hebben kunnen houden. Ze probeerden het afgelopen zomer nog een keer, en Leo was echt over de maan met die hernieuwde passie met die Brabantse opgeblazen miljardair. Maar, zoals het vaak gaat, het lijkt erop dat dit sprookje alweer voorbij is.”

Yvonne voegde er aan toe: “Oh, en heb je gehoord over het incident van afgelopen weekend? John, die schijnbaar een zwak heeft voor vrouwen die al ‘bezet’ zijn, kreeg de verrassing van zijn leven toen een woedende echtgenoot hem een klap gaf tijdens een event. Een kleine tip, John: misschien de volgende keer niet zo lang kletsen met zo’n vrouw?”

Ze sloot af met: “Het blijft me verbazen. Waarom lukte het niet tussen hem en Leo, ondanks een tweede poging? John gaf ooit toe dat Leo’s relaxte houding misschien niet helemaal zijn ding was. Misschien, heel misschien, heeft Leo besloten dat ze beter verdient dan zijn capriolen. Tijd zal het leren!”

DAN NOG EVEN DIT:

We hebben nieuws dat je niet wilt missen. We hebben een plekje veroverd bij Google Nieuws! Voor degenen onder ons die denken: ‘Google wat?’, geen paniek! Je kan ons nu volgen op Google Nieuws en zo blijf je sneller op de hoogte van de laatste roddels.

Het is eigenlijk heel eenvoudig. Klik op deze link en klik dan op het knopje met het sterretje en klaar je volgt ons nu op Google Nieuws. Zie de foto hier beneden met de groene pijl.

Dit is net zoiets als een abonnement op je favoriete website, maar dan digitaal en helemaal gratis! Dus, klaar voor nog meer smeuïge roddels? Dan zien we je daar!

Klik op deze link en dan op het sterretje om ons te gaan volgen op Google Nieuws.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties