Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Badr Hari betrapt op vreemdgaan met de oppas


badr

De verhalen over Badr Hari’s dubbelleven zijn als warme broodjes over de toonbank gegaan. Terwijl zijn vrouw Daphne de boel thuis op rolletjes houdt met hun vijftal dochters, zou meneer Hari buiten de boksring heel andere ‘oefeningen’ hebben met niemand minder dan Eefje Plet, de Amsterdamse koffiekunstenares die tevens hun oppas is.

Eefje, beter bekend als de dame die je latte een stuk interessanter maakt, lijkt meer te doen dan enkel het opschuimen van je ochtendbakkie. “De laaste tijd hebben wij van meerdere bronnen vernomen dat Badr Hari naast zijn huwelijk met Daphne een relatie heeft met Eefje Plet,” zegt Juicechannel in volle overtuiging.

Het cliché ‘niet bijten in de hand die je voedt’ kent blijkbaar zijn uitzonderingen, want Hari heeft een pitstop gemaakt bij de oppas. “Eefje is een bekende van de familie en is volgens onze bronnen bevriend met zijn nichtje. Hierdoor is ze met Badr en Daphen in aanraking gekomen en is ze daar gaan babysitten. Dit is uiteindelijk uitgelopen op een affaire met Badr.”

“Daphne is uiteindelijk achter deze affaire gekomen. Zij heeft toen, in een moderne actie van afkeuring, Eefje onmiddellijk ontvolgd op Instagram. Maar hier komt de draai: ondanks de storm in een koffiekopje accepteert Daphne de situatie. Waarom? Omdat ze volgens geruchten niet wil dat haar vijf spruiten opgroeien in een gebroken gezin. Ze heeft laten doorschemeren dat het opvoeden van hun vijf kinderen een uitdaging is waarbij ze alle steun kan gebruiken.”

Terwijl Badr op 7 oktober in Bulgarije moest vechten en daar vreselijk verloor, koos Daphne ervoor om de Nederlandse grond onder haar voeten te houden. Maar wie vloog wel naar Bulgarije om Hari’s bokskunsten te aanschouwen? Jawel, onze eigen koffiedame en voormalige oppas, Eefje Plet. Het is geen verrassing dat de geruchtenmolen overuren draait als het gaat om deze twee.

Kunnen we binnenkort een nieuwe koffiesmaak verwachten geïnspireerd door deze pittige affaire? Misschien ‘Boksende Barista Blend’?

Hieronder een foto vaan Eefje:

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Waarom doen vrouwen elkaar dit aan ??? Er zijn mannen genoeg die wel vrij zijn !

Ik snap dat ook niet. Mijn partner die vreemd ging (met mijn toenmalige vriendin), heb ik toen meteen verlaten. Als je aan mij alleen niet genoeg hebt. Dan zoek je het maar uit.

Zegt meer over die Eefje als over Badhr van laatstgenoemde is zo wie zo niks sjieks te verwachten