Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Olcay Gulsen haalt keihard uit naar ex Ruud de Wild


ruud en olcay

Het nieuws dat Olcay Gulsen en Ruud de Wild hun wegen hebben gescheiden, raasde onlangs over de social media. Ze maakten hun scheiding publiekelijk bekend via Instagram. Hoewel het niet om een derde partij of een conflict ging, rijst de vraag: wat dreef dit duo dan echt uit elkaar?

Olcay nam de stap om via een Instagram-bericht de breuk te delen, benadrukkend: ,,Er is niet iemand anders, geen gedoe en geen ruzie”. Echter, de daadwerkelijke reden bleef eerst in nevelen gehuld.

Olcay licht op haar site een tipje van de sluier op en verkondigend dat ondanks het gebrek aan ,,nooit echte ruzies of discussies”, er een afwezigheid van ‘echte passie’ was. ,,Er is iets moois over samen zijn met je beste vriend, en dat waarderen veel mensen. Er is comfort in het gezelschap van iemand die je vertrouwt. Maar die interne vraagtekens, die twijfel, bleef tussen ons zweven”, deelt Olcay openhartig.

De tijd voor hun beslissing was beladen met zwaarte. Olcay beschrijft het als: ,,Na lang wikken en wegen besloten om elk een eigen pad te volgen. Het is één ding om afscheid te nemen van iemand die je ziet als je beste maatje, en iets anders als liefdespartner. Het zou eenvoudiger zijn geweest als er minder genegenheid was.”

Productiehuizen hebben Olcay al benaderd om haar liefdesgeluk opnieuw te vinden in datingshows. Ze werd bijvoorbeeld getipt voor ’12 dates’, waarin Iris Hond eerder schitterde. Maar Olcay is niet klaar om die sprong te wagen, vooral omdat zij en Ruud momenteel nog hetzelfde dak delen. ,,De toekomst zonder hem in hetzelfde huis is nog een onbekend terrein”, geeft Olcay toe, ,,Misschien ga ik me zo vervelen dat die ’12 dates’ opeens aantrekkelijk lijken. Maar ik betwijfel het ten zeerste.”

Veel volgers steken Olcay een hart onder de riem. Reacties variëren van: ,,Gun jezelf alle tijd. Laat je niet opjutten door welke show dan ook” tot ,,Op jezelf zijn kan een uitdaging zijn, maar je komt er sterker uit.”

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties