Het laatste showbizz nieuws

Jutta Leerdam, Shownieuws

Jutta Leerdam maakt Jake Paul helemaal gek


Jutta Leerdam en Jake Paul zijn zonder twijfel het sensationele duo dat de tongen losmaakt in de wereld van glitter en glamour. Sinds ze samenkwamen, hebben ze regelmatig de krantenkoppen gehaald met hun spraakmakende relatie. Hun liefdesverhaal begon als een verrassing voor velen; Jutta, de Nederlandse schaatskoningin, en Jake, de Amerikaanse YouTube-sensatie, leken in eerste instantie een onwaarschijnlijke match.

Toen de twee voor het eerst werden gespot tijdens een intiem etentje in Los Angeles, speculeerden velen dat het slechts een vluchtige romance zou zijn. Maar toen ze later samen vakantie vierden op exotische bestemmingen en hun liefde openlijk op sociale media toonden, werd het duidelijk dat dit meer was dan alleen een bevlieging.

Het was echter niet altijd rozengeur en maneschijn. Zoals eerder vermeld, deden geruchten de ronde dat Jutta gezien was met een andere man. Dit leidde tot enige speculatie en opschudding. Maar die geruchten lijken nu de wereld uit.

In de onderstaande video op het strand is te zien dat ze niet van elkaar af kunnen blijven. Een grappig moment was toen Jake ontspannen op het strand lag te wachten en Jutta in een wel heel zomers outfitje zijn kant op kwam. Voordat je het weet, springt ze bovenop hem.

Hieronder de beelden:

DAN NOG EVEN DIT:

We hebben nieuws dat je niet wilt missen. We hebben een plekje veroverd bij Google Nieuws! Voor degenen onder ons die denken: ‘Google wat?’, geen paniek! Je kan ons nu volgen op Google Nieuws en zo blijf je sneller op de hoogte van de laatste roddels.

Het is eigenlijk heel eenvoudig. Klik op deze link en klik dan op het knopje met het sterretje en klaar je volgt ons nu op Google Nieuws. Zie de foto hier beneden met de groene pijl.

Dit is net zoiets als een abonnement op je favoriete website, maar dan digitaal en helemaal gratis! Dus, klaar voor nog meer smeuïge roddels? Dan zien we je daar!

Klik op deze link en dan op het sterretje om ons te gaan volgen op Google Nieuws.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Er zijn 2 vrouwen, het is twijfelachtig of één van hen Jutta is.

Inderdaad de persoon die loopt heeft een bikini aan, en de persoon die ligt heeft ook een bikini aan. Ik neem aan dat Jake Paul geen bikini draagt.

Zo goedkoop 🤭🤪💃
Jammer hoor was zo’n leuk puur mens.
Zou mr niks verbazen als hij haar ook meetrekt in zijn junkie-leven.🙄