Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

VIDEO: Nederlandse hooligan gooit vuurwerk naar politie en verliest zijn hand


hooligan

Tijdens de Limburgse kraker tussen VVV en Roda JC afgelopen weekend liepen de gemoederen weer hoog op. Zo hoog dat de mobiele eenheid erbij moest komen om de orde te herstellen tussen twee rivaliserende supportersgroepen. En, helaas voor de voetbalsport waren het weer de hooligans die de overhand hadden en naar elkaar op zoek gingen. Vuurwerk werd niet gespaard; supporters trakteerden elkaar op lichtshows die iets te letterlijk genomen werden.

De echte schokkende wending van de avond kwam toen een Venlose fan iets meer kreeg dan waar hij om vroeg. Deze roekeloze supporter gooide een Cobra 6 vuurwerk bom en de afloop daarvan was dramatisch. Voor de leken onder ons: een Cobra 6 is allesbehalve kinderspel. Het bevat flashkruit, wat zorgt voor een luider en heftiger effect dan gewoon buskruit. Terwijl flashkruit beperkt mag worden gebruikt in siervuurwerk, is het totaal verboden in knalvuurwerk. En deze cobra’s Ze zijn in Nederland illegaal.

Het internet is nu in rep en roer dankzij een video waarin deze supporter te zien is seconden nadat de Cobra 6 in zijn hand afging. Hij maakt haastig zijn weg naar de politie op zoek naar hulp terwijl de schade aan zijn hand duidelijk zichtbaar is.

Het politierapport vermeldde: “Een supporter gooide tijdens de schermutselingen met vuurwerk en raakte hierbij zelf zwaargewond […] Niemand van de politie liep hierbij verwondingen op.” Als je de video durft te bekijken, wees voorbereid. Het is niet voor de zwakkere. En het tragische einde? Het lijkt erop dat enkel zijn pink kon worden gered in het ziekenhuis. Wat een prijs voor een avondje “voetbalplezier”.

Hieronder de beelden:

DAN NOG EVEN DIT:

We hebben nieuws dat je niet wilt missen. We hebben een plekje veroverd bij Google Nieuws! Voor degenen onder ons die denken: ‘Google wat?’, geen paniek! Je kan ons nu volgen op Google Nieuws en zo blijf je sneller op de hoogte van de laatste roddels.

Het is eigenlijk heel eenvoudig. Klik op deze link en klik dan op het knopje met het sterretje en klaar je volgt ons nu op Google Nieuws. Zie de foto hier beneden met de groene pijl.

Dit is net zoiets als een abonnement op je favoriete website, maar dan digitaal en helemaal gratis! Dus, klaar voor nog meer smeuïge roddels? Dan zien we je daar!

Klik op deze link en dan op het sterretje om ons te gaan volgen op Google Nieuws.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
4 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Is het de bedoeling dat we nu medelijden met die knul hebben, nu ik denk het niet. Kwestie van eigen schuld, dikke bult.

Ik kan er totaal geen medelijden mee hebben, het is niet voor niets verboden vuurwerk.

Eigen schuld 😛🙈🥴

Is ie maar 1 hand kwijt ? Jammer.
Voordeel is wel dit ie dan nog maar 1 keer kan gooien.
En dat noemt zich nou supporter.