Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

VIDEO: Nederlandse buschauffeur mept brutale jongen neer


Nederlandse buschauffeur slaat jongen neer

In de wereld van openbaar vervoer is het leven van een buschauffeur niet altijd rozengeur en maneschijn. Vooral de jongere passagiers lijken soms te denken dat de bus een speeltuin is. Ze weigeren te betalen, blijven rondhangen in plaats van te gaan zitten, maken een rommeltje van de bus en zorgen voor flink wat overlast.

In de onderstaande video zien we een heftige confrontatie tussen een chauffeur en groepen jongeren. De beelden laten zien dat de buschauffeur op een gegeven moment zo klaar mee is dat hij besloot een flinke pets uit te delen.

Nu is de vraag die op ieders lippen brandt: Wie had hier de overhand? Had de jeugd simpelweg respect moeten tonen, hun telefoons moeten wegleggen en zich gedragen? Of heeft de chauffeur een grens overschreden met zijn reactie?

Als we dieper in deze kwestie duiken, kunnen we niet ontkennen dat er een groter maatschappelijk probleem speelt. De waarden en normen lijken te vervagen. Vroeger was het gezag van volwassenen, zoals leraren en buschauffeurs, onbetwist. Nu lijkt het alsof de jeugd steeds minder grenzen kent en respect voor ouderen en autoriteiten ver te zoeken is. Zijn het de ouders die steken laten vallen in de opvoeding? Of is het de maatschappij die veranderd is? Laat weten wat jij vindt in de reacties.

Bekijk hieronder de beelden:

DAN NOG EVEN DIT:

We hebben nieuws dat je niet wilt missen. We hebben een plekje veroverd bij Google Nieuws! Voor degenen onder ons die denken: ‘Google wat?’, geen paniek! Je kan ons nu volgen op Google Nieuws en zo blijf je sneller op de hoogte van de laatste roddels.

Het is eigenlijk heel eenvoudig. Klik op deze link en klik dan op het knopje met het sterretje en klaar je volgt ons nu op Google Nieuws. Zie de foto hier beneden met de groene pijl.

Dit is net zoiets als een abonnement op je favoriete website, maar dan digitaal en helemaal gratis! Dus, klaar voor nog meer smeuïge roddels? Dan zien we je daar!

Klik op deze link en dan op het sterretje om ons te gaan volgen op Google Nieuws.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
4 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

De buschauffeurs hebben het niet makkelijk, ook conducteurs niet.
Er is zo veel agressie, ik zou niet graag in hun schoenen willen staan.
En een keer een chauffeur die een klap uitdeelt ipv klappen krijgt.
Maar als je een groep voor je hebt doe je niets meer.
Waar moet dit naar toe zo in dit land.😮‍💨

Die goede man had veel harder moeten slaan, de snotneuzen van tegenwoordig en vooral degene die hier helemaal niet thuis horen, krijgen wat mij betreft 1 waarschuwing en schopte ik ze zo snel dat ze niet weten wat er gebeurde.

De jeugd van nu kent heel vaak het verschil tussen mijn en dein niet en vaak krijgen ze zoiets van thuis uit mee, gelukkig niet altijd want er zijn genoeg vriendelijke jongeren maar die lamballen die steeds op straat rondhangen…oppakken en voor mijn part parken en bermen schoon laten maken.

De buschauffeur had overschot van gelijk en zo zouden ze het allemaal moeten doen ze zouden wel kalm worden de raddraaiers.

Nog veeeel meer ellende binnenhalen dan kan de mens die hier geboren is niet eens meer rustig over straat 🤬

Normaal zou ik zeggen, slaan mag niet/lost niets op. Maar na het zien van het filmpje, moet ik de chauffeur echt wel gelijk geven dat hij ze een mep geeft. Het is waarschijnlijk niet de eerste keer dat hij of die gasten of meer van dat soort gasten in de bus heeft gehad, en een keer is het gewoon klaar. Die man verdient loonsverhoging en een lintje.