Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Het schokkende geheim achter Caroline van der Plas haar vechtscheiding


Caroline-van-der-Plas

De schijnwerpers zijn nu gericht op Caroline van der Plas, vanwege ophef rondom haar persoonlijke leven. Ze blijkt een turbulente scheiding te hebben doorgemaakt met haar ex-man, die naar verluidt daarna hun kinderen niet meer heeft mogen zien. Dit verhaal krijgt een extra lading door Yvonne Coldeweijer die het opneemt voor de vader. Yvonne noemt het zelfs ouderverstoting.

Tijdens haar verschijning in het programma ‘Tijd voor MAX’, confronteert Carrie ten Napel haar met de speculaties: “Je vertelde net dat je uit een ander huwelijk kwam, uit een scheiding. Dat is de vader van je twee zoons. Daar is deze week het een en ander over naar buiten gekomen.”

Naar aanleiding van de aantijgingen merkt Carrie op: “Dat jij de kinderen bij hem zou weghouden. Je staat in de belangstelling en dan krijg je daar in een keer ook mee te maken. Hoe ga je daarmee om?”

Caroline refereert dan aan een opkomend boek met smeuïge details. “Ehm, nou ja, kijk… Wat Marcia Nieuwenhuis in het boek heeft geschreven daarover… Er komt een boek aan en hij heeft inderdaad zijn verhaal verteld. De werkelijkheid die in dat boek staat is niet onze werkelijkheid. Wij hebben eigenlijk dertien jaar geleden besloten om het hoofdstuk af te sluiten.”

Yvonne stelt dat Caroline de kinderen zonder gegronde reden bij hun vader heeft weggehouden. Caroline corrigeert dit door te stellen: “Mijn kinderen hebben er zelf voor gekozen om geen contact meer te willen hebben met hun vader dertien jaar geleden. Dat duurt tot de dag van vandaag. Dat is niet zonder reden.”

Caroline uit haar teleurstelling over het feit dat dit privéverhaal publiekelijk wordt gedeeld. “Mijn kinderen hebben met Marcia Nieuwenhuis, de schrijfster van dat boek, een intensief gesprek van tweeënhalf uur gehad. Ze hebben haar gevraagd ons verleden met rust te laten, om oude wonden niet opnieuw open te halen. Helaas heeft zij die wens naast zich neergelegd.”

Op de vraag of Caroline juridische stappen overweegt, reageert ze: “Ik ga het boek niet tegenhouden, maar wij hebben simpelweg een wens geuit en die is genegeerd. Het is wat het is. We hopen dat anderen onze situatie wel respecteren en dat zowel mijn kinderen als ikzelf de rust kunnen hervinden.”

Caroline, die zelf ook een boek heeft geschreven, licht toe: “In mijn eigen boek geef ik toe dat wij door een vechtscheiding zijn gegaan die onze kinderen diep heeft geraakt.”

Ze eindigt haar betoog met de woorden: “Waar twee vechten, hebben beide partijen schuld. Ik heb geschreven over mijn spijt hierover en daar wil ik het bij laten.”

DAN NOG EVEN DIT:

We hebben nieuws dat je niet wilt missen. We hebben een plekje veroverd bij Google Nieuws! Voor degenen onder ons die denken: ‘Google wat?’, geen paniek! Je kan ons nu volgen op Google Nieuws en zo blijf je sneller op de hoogte van de laatste roddels.

Het is eigenlijk heel eenvoudig. Klik op deze link en klik dan op het knopje met het sterretje en klaar je volgt ons nu op Google Nieuws. Zie de foto hier beneden met de groene pijl.

Dit is net zoiets als een abonnement op je favoriete website, maar dan digitaal en helemaal gratis! Dus, klaar voor nog meer smeuïge roddels? Dan zien we je daar!

Klik op deze link en dan op het sterretje om ons te gaan volgen op Google Nieuws.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
12 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Deze negatieve verhalen over Carolien , zal haar campagne geen goed doen vrees ik.
Er zijn al zoveel stemmers weg gelopen naar andere partijen.
Als ze iemand onderuit kunnen halen , of kapot maken zullen ze het niet laten.
Triest maar waar.

Helemaal waar Chrisje , de meeste mensen gunnen elkaar het licht in de ogen nog niet.
Elkaar afbreken dat doen er steeds meer maar al te graag 🤬

De samenleving in ons landje laat elke dag opnieuw flink te wensen over .

Ach we reageren hier toch allemaal en vaak ook niet al te aardig .Ik zie het verschil niet hoor tussen de meeste mensen en onszelf.

Er is wel van degelijk een verschil…de meeste mensen… is gewoon in het algemeen. Onszelf is persoonlijk en ik ken hier niemand persoonlijk dus vandaar de meeste mensen,

Ik ben voor jou dan toch de meeste mensen categorie.En jij voor mij 🤔

Jenny op,je hebt overal nogal mening over,zoals de meilandjes,en marco borsato… was je erbij? Mij is geleerd om niet over iets te praten waar je ogen niet zelf bij geweest zijn…. oftewel het kan allemaal heel anders in elkaar zitten dan je denkt. Steeds maar olie op vuur gooien voor niks,en ik geloof niet zomaar alles wat beweerd word….waar zijn de harde bewijzen? Nergens

Familie van de struisvogel? Hard hè, die waarheid. Blijkbaar heb je de media-info gemist onlangs.

Caroline van der Plas (BBB) vertegenwoordigt eigenlijk slechts 45.000 kiezers, namelijk de boeren in Nederland. Je kan beter stemmen op een marxistische partij; een CP komt op voor de belangen van de arbeidersklasse – ongeveer 3,5 miljoen Nederlanders.

Wat een onzin🤣🤣
Alsof al haar stemmers boeren zijn. Als je het nieuws had gevolgd zou je weten dat een groot deel van haar stemmers uit het gewone volk is. Zij heeft veel meer op haar programma staan dan alleen het onderwerp boeren.🙄😉

Laatst bewerkt op 10 maanden geleden door Suus

Ik vind dit een verhaal wat alleen thuis hoort bij Caroline en haar nu volwassen zonen, wij hebben hier niets mee te maken en ik vind die dame die dat boek schrijft een vervelende sensatie zoekend figuur. Als je op deze manier naam wil maken, ben ik er klaar mee.

Het erge vind ik dat er tegenwoordig over Jan en alleman een boek wordt geschreven.
Hetzij door de familie Meiland nu weer door Caroline van de Plas.Vindt men het gek dat er kommentaar op komt.

Caroline v/d Plas heeft helemaal geen bemoeienis met dat boek.
Dat boek is niet uit haar eigen initiatief! Dan zou ze echt haar gestoorde ex haar niet laten afbranden. Zij krijgt er geen cent voor want zij heeft nul medewerking aan dat boek.

Boek Meilands is met hun eigen medewerking uitgebracht.
Je bent zat er met die ándere Caroline in de war.😉