Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Samantha Steenwijk maakt enorme blunder


Samantha-Steenwijk

In het majestueuze Beatrix-theater in Utrecht wordt momenteel de musical Pretty Woman opgevoerd, waar Jan Kooijman zijn vocale capaciteiten tentoonstelt. En wat zeggen de recensenten daarover? Nou, het is maar goed dat er dikke theatermuren zijn. Toch stroomden de beroemdheden er in grote getale naartoe.

Samantha Steenwijk stond al in de startblokken bij het minste gerucht over een première. Twee weken geleden flaneerde ze met haar echtgenote over het roodfluwelen tapijt. Maar wat bleek? Haar modeadviseur was wellicht niet in beste doen, want haar ensemble heeft volgens modegoeroe Jaap Rijnbende een dieptepunt bereikt.

Jaap wiens mening vaak de doorslag geeft in showbizzland had een flinke schrikreactie bij het zien van Samantha’s keuze voor de avond. In een recensie voor weekblad Party ging hij los: “Zo jammer voor een dame van haar kaliber”, kopte de pagina.

Volgens Jaap lijkt het alsof Samantha’s jurk rechtstreeks uit een marktkraampje komt. “Eerst en vooral, Samantha Steenwijk heeft een gouden strot. Maar deze outfit doet haar Haagse roots alle eer aan; het heeft iets te ‘budget’. De jurk mist lengte en een vleugje rood.”

Jaap vervolgt lichtelijk complimenteus over haar figuur: “Na haar gewichtsverlies is haar silhouet opmerkelijk verbeterd. Haar gezicht en lokken redden de dag, maar die jurk had een dagje vrij mogen nemen. Echt een gemiste kans.”

Het thema van de avond was ‘black-tie met een touch of red’. Als Samantha die ’touch of red’ droeg, was het in ieder geval onzichtbaar. Jaap suggereert: “De volgende keer moet Samantha zich echt aan het thema houden. Een lange jurk of een stijlvolle jumpsuit zou wonderen doen.”

En als afsluiter: “Haar huidige keuze was, naar mijn smaak, een misser.”

Het is te hopen dat Samantha vandaag in een milde bui is, want anders zou Party wel eens in zwaar weer kunnen komen.

Hieronder de outfit van Samantha:

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties