Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Waylon’s dubbelleven: Ging vreemd met meer dan tien vrouwen


waylon

Dat Waylon zijn toenmalige zwanger vriendin Bibi bedroog wisten we al, maar Yvonne Coldeweijer beweert nu dat zanger de mist in is gegaan met meer dan tien vrouwen. De vraag die op ieders lippen brandt: was Bibi op de hoogte? Yvonne zegt dat Bibi contact met haar heeft gezocht: “Ze vroeg me alle details die ik wist over zijn escapades”.

Yvonne wist al dat Waylon vreemdging tijdens de zwangerschap van Bibi, maar hield dit stil, omdat ze bevriend met haar was en haar geen stress tijdens de zwangerschap wilde bezorgen. Yvonne vertelt: “Bibi heeft me na de bekendmaking van de juice destijds diverse keren gebeld, urenlang.”

Bibi wilde elke detail weten die Yvonne wist over Waylon zijn uitstapjes. Uit hun gesprekken werd duidelijk dat Waylon’s ontrouw niet beperkt bleef tot een enkele misstap. “Ik heb haar verteld van een stuk of tien meiden waar hij dat afgelopen jaar mee was vreemdgegaan. Dit ‘voorval’ tijdens de zwangerschap was dus niet de enige en ze vroeg me alle details. Die gaf ik haar.”

Ondanks het schokkende nieuws en hun frequente gesprekken, was Bibi’s reactie opmerkelijk. Yvonne zegt: “Een dag later kwam de meest bizarre post: Waylon met gekke sokken aan. Nog geen 24 uur later had ze hem vergeven. Ik kon mijn ogen niet geloven en vond dit veel te snel.”

Yvonne probeerde haar bezorgdheid te uiten, maar het resultaat? Een blokkade van Bibi. Nu richt Yvonne zich rechtstreeks tot Bibi: “Dit is jouw schuld niet, Bibi. Dit is wat een narcist doet met je. Hij zoekt een gemeenschappelijke vijand om de band tussen jullie te herstellen. En als ik deze boeman voor jullie moet zijn vind ik dat helemaal prima. Als vertrouwen eenmaal is beschadigd, kost het heel veel tijd en moeite om deze band te herstellen. Dat kan jaren duren en soms lukt het helemaal niet meer. Maar als dat is wat je wil, dan gun ik je het allerbeste.”

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Hij zij dat zijn gereedschap slecht presenteert maar ondanks dit vele vrouwen willen hem veroveren voor zich zelf. Waarom? Antwoord weet iedereen. 😉 🙃

Dumpen die eikel Bibi!👊👊👊
Hij is een grote loser.