Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Zusje van Jan Smit geteisterd door hevige pijnen, kan er niet meer tegen


Monique-Jan-Smit

Het leven van een Monique Smit het zusje van Jan Smit gaat niet over rozen. Na de geboorte van haar derde spruit, Lovi moest ze een slopende strijd tegen migraine aangaan die sinds de komst van baby haar dagen overschaduwen.

Een hele bezorgde Monique wendde zich tot haar volgers op Instagram met een vraag die onder haar fans ongetwijfeld herkenning opriep: “Herkenbaar bij vrouwen die net zijn bevallen? Hormonen op hol geslagen?” In een tijd waarin ze normaal babygeluk zou moeten uitstralen wordt ze geteisterd door extreme hoofdpijn een kwelling die haar tijdens haar zwangerschappen bespaard bleef.

De reacties lieten niet op zich wachten: tal van vrouwen stonden Monique bij met hun eigen verhalen en ervaringen. Het bericht van Monique werd een verzamelplaats voor lotgenoten: “In een korte tijd al zo ontzettend veel reacties gekregen! Zoveel vrouwen die hier last van hebben!” Het was een golf van solidariteit die Monique niet onberoerd liet.

Als dank voor de steun en het delen van hun ervaringen onthulde Monique haar eigen geheime wapen: ’triggerpoint behandelingen’, een remedie die pijnlijk kan zijn maar de verlichting die het bood was het waard. “Pijnlijk, maar alles beter dan een aanval en doordat ik het regelmatig bij hield is het dus heel lang weggeweest.” Een tip die ze nu in de nasleep van Lovi’s geboorte meer dan ooit kon gebruiken.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Waarom moet ze steeds het zusje van Jan Smit genoemd worden, wellicht kan ze hem wel schieten.
Ze heet gewoon Monique Smit, dus noem haar dan ook zo. Wie kan het schelen dat ze familie van dat over het paard getilde kwalletje is.

Migraine is echt verschrikkelijk, laat alle beeldschermen eens een hele tijd uit zeker 4 weken, ga elke dag een frisse neus halen ,dit helpt echt wel( bij mij tenminste)

Van migraine wordt je inderdaad niet blij. Bij werkt een donkere stille kamer heel goed. Gelukkig heb ik al een poosje geen last meer gehad van migraine. (Wel meteen even afgeklopt, voordat ik morgen al misselijk en spugend op bed lig.)